Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde Belediye Başkanı Selim Yağcı başkanlığında gerçekleştirilen Eylül ayı Belediye Meclisi toplantısında 3’üncü gündem maddesi belediye meclisi kararınca oy birliği ile gündemden çıkartılırken,7 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Görüşülen ilk gündem maddesine göre,belediye mezbahasındaki küçükbaş hayvan kesim ücreti oy birliği ile alınan karar gereği 30 TL’den 15 TL’ye düşürülürdü.

Gündemin görüşülen ikinci maddesinde ise, Tedaş’ın kuracağı 11 adet trafo yeri imar plan tadilatının yapılması talebi alınan karar gereği İmar Komisyonu’ndan gelen rapor göre oy birliği ile kabul edildi.

Dördüncü ve beşinci gündem maddelerine göre ise, imar komisyonunun yaptığı çalışmalar gereği; İsmetpaşa Mahallesi’nde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılacak olan anasınıfı talebi ve Ertuğrulgazi Mahallesi’ne bulunan Emniyet Müdürlüğü binasının imar plan tadilatının yapılması konusu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin görüşülen altıncı gündem maddesine göre,Cumhuriyet Mahallesi 225 ada 21 ve 25 numaralı parsellerde imar plan tadilatı yapılması konusu oy çokluğu ile belediye meclisine havale edildi.

Gündemin görüşülen son maddesine göre ise;1/1000 ölçekli ilave revizyon imar planı plan notlarında değişiklik ve ilave yapılması konusu görüşülerek oy birliği ile imar komisyonuna havale edildi.

Editör: TE Bilişim