Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Mezarlıklar Müdürlüğü başta olmak üzere gerekli tüm birim ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar sayesinde şehirdeki ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklardaki yollar tuzlanarak, trafiğe açıldı.

Meteoroloji Müdürlüğü'nden gelen bilgiler doğrultusunda ekip ve araçlarıyla  tüm hazırlıkları önceden tamamlayan ekipler, yurdu ve şehri etkisi altına alan kar yağışlarına karşı başarılı bir çalışma performansı gösterdi.

Bilecik'in coğrafi zorluklarına rağmen çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, başta cadde ve kaldırımlardaki yollar olmak üzere, şehirdeki üstgeçitler ve vatandaşlarımızın yoğun şekilde kullandıkları noktalarda temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Şehirdeki kurum ve kuruluşların çatılarında oluşan kar ve buz sarkıtlarını da itfaiye amirliğine bağlı ekipler tarafında tüm güvenlik tedbirleri alınarak, temizleniyor.

Vatandaşlardan gelen bütün talep ve istekleri değerlendirerek, en kısa zamanda gerekli hizmeti yerine getiren ekipler,vatandaşlarımızın kış mevsiminin zor şartlarına karşı mücadelelerinde yardımcı oluyorlar.

Çalışmaları kapsamında yol ve caddelerdeki birikmiş karları temizleyen ekipler çalışmalarını daha rahat yapmaları amacıyla vatandaşların park halindeki araçları uygun yerlerde bekletmeleri gerektiği bildirildi.

Meteoroloji Müdürlüğü'nden gelen bilgilere göre kar yağışlarının önümüzdeki gün ve haftalarda da devam edeceği bilgisi doğrultusunda vatandaşların gerekli tedbirleri almaları gerektiği bilgisi verildi. 

Editör: TE Bilişim