10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile gazetemizi ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, basının kamoyunun gözü kulağı olduğunu belirtirken, son yıllarda Yarın Gazetesi’nin yayın akışını, tarafsızlığını ve kamuoyunu bilgilendirme adına yapılan haberleri yakından takip ettiğini belirterek, Bilecik’te gezetecilik adına önemli bir yeri olduğunu söyledi.


Gazetemizin 50. yıl kutlama etkinliğinde her kesimden insanı biraraya getirmenin ve organizasyondaki güzelliğin bunun bir kanıtı olduğunu belirten Belediye Başkanı Yağcı, gazetemizi yayın akışından dolayı tebrik etti.


Kamu yararına gelen eleştirilere her zaman kabul olduklarını fakat bunu kamuoyuna aktarırken farklı boyuta çekilmesinin yanlış olduğunun altını önemle çizen Başkan Yağcı, Yarın Gazetesi’nin de zaman zaman kendilerini eleştirsede eleştirilerini dahi seviyeli bir şekilde yaptığını gördüğünü belirterek, çizgisinden ödün vermeden yapılan gazeteciliğin Bilecik kamuoyunda bu konuda her kesimden beğeni gördüğünü iletti. Belediye çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Yağcı, gazeteciliğin öneminin altını çizerek basına önem verdiğini sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilişim