Ardı ardına 3 defa yerel seçimlerini kazanan ve Bilecik tarihinde bir ilk imza atan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, dün kalabalık partilileri ile Bilecik Adliyesi’nde Merkez İlçe Seçim Başkanı Hakim Halil İbrahim Aktepe’nin elinden mazbatasını aldı.



Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Halil İbrahim Aktepe, yaptığı kısa konuşmada kendilerinin görevlerini başarıyla tamamladıklarına inandıklarını belirterek, “biz sadece hakemlik yaptık. Seçimleri siyasi partiler yapar ve onlar kazanır. Bizim görevimiz sadece herkese eşit mesafede olmaktı. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Vicdanen bu konuda çok müsterihiz 7 kişi ve seçim personeli olarak. Allah giren herkese muvaffakiyetler nasip etsin. Kazananlara da önümüzdeki 5 yılda başarılar diliyorum Allah yüzlerini kara çıkarmasın’ dedi.



Başkan Selim Yağcı ise yaptığı konuşmada, “gerçekten zor ve yorucu bir maratonu başarı ile bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu aşamada bizlere katkısı olan tüm gönül dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu mazbatayı alarak artık bizim siyasi sürecimiz bitti milletimize birlik beraberlik, kardeşlik içerisinde yine el ele, gönül gönüle vererek kaldığımız yerden Bilecik’imizi, şehrimizin insanımızın huzurunu, refahını, mutluluğunu güzel bir şehirde yaşamak için ne yapmamız gerekiyorsa hep birlikte bunları gerçekleştireceğiz.



Seçimler demokrasinin en önemli göstergesi. Bu noktada seçimlerin kardeşlik ortamında geçmesi sebebiyle tüm siyasi parti temsilcilerimizi ve tüm adaylarımızı canı gönülden kutluyorum. Herşey Bilecik için diyoruz ve Bilecik’e yakışır şekilde bir seçim ve mücadele oldu. İnşallah bundan şehrimiz kazançlı çıkacaktır. Bu anlamda da Seçim Kurulu başkanımıza adaletli şekilde bu seçimi gerçekleştirdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum ve hayırlı uğurlu olsun diliyorum’ dedi.



Mazbatasını alan Başkan Yağcı, Adliye önünde bekleyen kalabalık ve coşkulu partililerinin yanısıra Bilecik Belediyesi Mehteran takımı eşliğinde şehir turu yaparak Bilecik Belediyesi’ne geldi.



Burada partililerine seslenen Başkan Yağcı, projeleri ve hizmetleri ile Bilecik’i marka şehir yapacakları
nı söyledi.

 

Editör: TE Bilişim