Belediye Başkanı Nihat Can, okulların tatil olması dolayısı ile yayımladığı mesajında; ‘’Bütün öğrencilerimize verimli ve keyifli bir tatil dönemi diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Mesajında; Okulların ve görülen eğitim ile öğretimin toplumsal hayattaki önemini dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can,’’Yarın itibariyle  ’’Bugün itibariyle 2017-2018 Eğitim öğretim yılını geride bırakan binlerce öğrencimiz ile yüzlerce okulumuzda görev yapan değerli öğretmenlerimiz yaz tatiline girecek. Ben öncelikle öğretmenlerimize ve öğrencilerimize, eğitim ve öğretim anlamında gösterdikleri çaba ve emek dolayısıyla tebrik ediyorum. Sevdikleriyle sağlıklı ve mutlu bir yaz tatili geçirmelerini diliyorum. Her ailenin en değerli varlığı olan öğrencilerimizin bir yıllık eğitim ve öğretiminde gösterdiği çaba her türlü taktirin üzerindedir. Bu anlamda anne ve babaların, her bir çocuğumuzun karnedeki başarısını en iyi ve en olumlu şekilde değerlendirmesi çocuklarımızın moral ve motivasyonu açısından son derece önemlidir’’ dedi.
 
Bilecik Belediyesi tarafından eğitim alanında şu ana kadar birçok güzel ve anlamlı çalışmayı uygulamaya koyduklarını hatırlatan Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Bilecik Belediyesi olarak gerek okul döneminde gerek yaz tatili döneminde birçok güzel hizmeti onlara sunuyoruz. Yaz Spor Okullarında binlerce öğrencimiz sporun birçok alanındaki kurslarla buluşurken, diğer yandan ücretsiz sinema ve tiyatro oyunları ile buluşuyor. Yine Bilecik Belediyesi Müzik Kurslarımız da gerçekten öğrencilerimize çok güzel hizmetler veriyor. Diğer yandan Bilecik Belediyesi eliyle birçok dergi ve kitabı da ücretsiz olarak çocuklarımızla buluşturuyoruz. Yine Bilecik Belediyesi olarak son iki yılda okullarımıza 11 adet sentetik sahayı teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Diğer yandan Öğretmenlerimizin odalarını yenileyerek, daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlıyoruz. Öğrencilerimize ve eğitime yönelik birçok güzel çalışmayı gerçekleştirmenin verdiği mutluluk ile bütün öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin yaz tatilini en güzel ve verimli şekilde geçirmelerini temenni ediyorum. Bilecik Belediyesi olarak her zaman öğrenci ve öğretmenlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim