Bursa, Eskişehir, Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreterliği görevine getirilen İsmail GERİM ve BEBKA İl Koordinatörü Fatih AYDIN Osmaneli ilçesini ziyaret etti. Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus SÖYLET İçmeler Tesislerinde incelemelerde bulunan BEBKA Genel Sekreteri tesislerle ilgili önerilerde de bulundu.

         Osmaneli’nde Tarihi Çarşıda İş geliştirme Merkezi olarak projesi onaylanan alanda da incelemelerde bulunan BEBKA yöneticileri projenin ilçemize ve girişimcilere büyük katkı sağlayacağını ifade ettiler. Tarihi bilinmeyen çarşımız özellikle bir kilometrelik uzunluğu ile ve işyerlerinin düzeni ile çok değerli bir mimariye sahiptir.

         BEBKA projelerinde başarılı performansı ile sürekli proje üreten ve ilçemize büyük katkı sağlayan Osmaneli Belediyesi proje ekibi, yeni açılacak çağrıları da takip ediyor. Turizmde öne çıkma hedefine uygun olarak özellikle "Osmaneli Mutfağı" için Osmanelili hanımların elinin değeceği bir proje önümüzdeki günlerde Kültür ve Turizm Bakanlığına teslim edilecek.

         BEBKA Genel Sekreteri İsmail GERİM, Osmaneli'nin tarihi değerlerini ziyaret ederek ilçemizin turizm değerleri hakkında detaylı bilgiler aldı. İlçemizin tarihi dokusunun çok zengin olduğunu ifade eden ziyaretçilerimiz Osmaneli’nin turizmde çok kısa sürede tanınabilirliğinin artacağını belirtti.

         Belediye Başkanı Münür ŞAHİN; "Bursa, Eskişehir, Bilecik, Eskişehir Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreteri İsmail GERİM, BEBKA İl Koordinatörü Fatih AYDIN’ın ilçemizi ziyaret etmekten memnun kaldıklarını dile getirdi.

         Kaymakam Edip ÇAKICI'nın da katıldığı ziyaret sonrası BEBKA yöneticileri ilçeden ayrıldı.

Editör: TE Bilişim