BBP İl Başkanı Murat Önal, Belediye Başkan Adayı Engin Muslu, Belediye Meclis Üye Adayları Kadir Esat Kısacık, Ahmet Ekicioğlu ve İl Sekreteri Mustafa İbiş gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas ile 31 Mart seçimleri üzerine istişareler yapan heyet,  meclis üyesi adaylarının da belirlenmesiyle seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini kaydettiler.

24 Haziran seçimlerinde Cumhur ittifakına destek veren, yerel seçimlerde de kendi Belediye Başkan Adayını çıkartan BBP’nin İl Başkanı Önal, bu süreçte çalışmalaırna kararlılıkla devam ettiklerini kaydetti.

BBP Belediye Başkan Adayı Engin Muslu ise “Bu bizim için bir hizmet yarışıdır. En iyi şartlarda yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Bilecik halkından gayet güzel tepkiler alıyoruz. Bilecik’in daha iyi yerlere taşımak için çalışıyoruz. Öncelikle adalet ve hizmet diyoruz. Bunun yanında hepimizin bildiği gibi trafik büyük bir sorun. Bugüne kadar görev yapan Belediye Başkanlarına teşekkür ediyoruz ama biz daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyoruz.”dedi.

Editör: TE Bilişim