BBP Bilecik Belediye Başkan Adayı Engin Muslu’nun yerel seçim öncesi çekilerek BBP’nin AK Parti’ye destek vereceği yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanlayan BBP İl Başkanı Murat Önal, “Genç ve güçlü bir adayla seçime giriyoruz. İddialı bir şekilde sürdürdüğümüz çalışmalarımızı yerel seçime kadar son hızla devam ettireceğiz. Kesinlikle başka bir partiyi destekleme gibi bir durumumuz yok” dedi.

31 Mart seçimlerine iddialı bir şekilde Başkan Adayı Engin Muslu ile giren ve saha çalışmalarını tüm hızıyla gerçekleştiren BBP’nin  günler kala seçimden çekileceği ve AK Parti adayını destekleyeceği yönünde çıkan söylentiler üzerine BBP İl Başkanı Murat Önal’da bir açıklamada bulundu. Seçime kendi adayları ile girdiklerini vurgulayan İl Başkanı Önal, “Adaylarımızla  meydanlardayız. Bu seçimlerin ilimiz başta olmak üzere ülkemizin birçok seçim bölgesinde partimiz adına çok başarılı sonuçlanacağına inancımız tamdır. Bilecik’teki çalışmalarımızda da hemşehrilerimizle bir araya geldiğimizde teveccühlerinin çok yüksek olduğunu görüyoruz. Çok güçlü bir aday ve güçlü bir kadro ile bu hizmet makamına talibiz.

Kamuoyuna duyurulur,  Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi “Bende ve arkadaşlarımda döneklik olmaz.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim