Büyük Birlik Partisi(BBP) Bilecik İl Başkanı Murat Önal, partinin 27. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla yazılı basın açıklaması yaptı.

BBP Bilecik İl Başkanı Murat Önal partinin kuruluş yıl dönümü sebebiyle BBP Genel Merkezi tarafından Ankara’da düzenlenen programa Parti il ve ilçe başkanları ve Alperen Ocakları il ve ilçe başkanlarıyla katılım sağladı.

Başkan Önal, kuruluş yıldönümüne ilişkin yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında 29 Ocak’ın onlar için büyük anlamı olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi:

“BBP Türk milletinin gösterdiği milli duruşun adıdır”

"27 yıllık duruşu ve ülkemizin "müreffeh" bir ülke olması yolunda ürettiği projelerle yaptığı çalışmalarla milletimizin gönlünde taht kuran BBP, 28 Şubat Post Modern Darbe'de, 27 Nisan E Muhtıra'da, 2010 referandumunda dahası,15 Temmuz ve 16 Nisan'da büyük Türk milletinin gösterdiği milli duruşun adıdır. Partinin, merhum Muhsin Yazıcıoğlu tarafından 29 Ocak 1993'te kurulduğunu hatırlatan Önal, mevcut siyasi partilerin değil, 1980 darbesini gerçekleştirenlerin Türkiye'ye dayattığı sisteme bir alternatif olduklarını dile getirdi. Önal, "BBP'yi her türlü yokluğa ve zorluğa rağmen bugün hala dimdik ve çok güçlü bir şekilde ayakta tutan da bu inanmışlıktır.

“Muhsin Yazıcıoğlu'nu müreffeh Türkiye olma yolunda kaybettik”

BBP olarak bizim için 29 Ocak'ın anlamı çok büyük. 27 yıl, yani çeyrek asrı geçtiğimiz yılların adıdır, yeniden Türk İslâm kültür ve medeniyetinin ihyası yolunda fikir ve düşüncemizi kurumsallaştırmanın heyecanını yaşadık. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu müreffeh Türkiye olma yolunda kaybettik.

“Tüm ülke genelinde kutlayacağız”

Bir gönül, iman ve aksiyon davasının adı olan BBP şimdi, 29 Ocak'ta 27 yaşına girdi. Ve biz bu yaş gününü, tüm ülke genelinde yapacağımız farklı organizasyonlarla kutlayacağız. Başta Ankara olmak üzere yurdun çeşitli vilayetlerinde Büyük Birlik Partisi'nin 27. kuruluş yıldönümü için düzenlenen etkinliklerin duyurusu yapılmaya başlandı.

Kökü Mazide Kalan Bir ATİ"nin müjdesi, ana sütü gibi tertemiz Anadolu mayasının milletimizin yüreğinde makes bulmuş sesi, nefesi  ve heyecanı olmuş Partimizin 27. Kuruluş yıldönümü ülkemize ve camiamıza hayırlar getirmesini cenabı Allah'tan niyaz ederim.”

Editör: TE Bilişim