Garanti Bankası Bilecik Şubesi Müdürü Hüsnü Bayrakçı, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde Ak Parti’den milletvekili aday adayı olmak için başvurusunu İl Başkanı Kadir Bayrak’a sundu. Bayrakçı’nın başvurusunda partililerin yoğun katılımı dikkat çekti.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın yeğeni olan ve adaylık yarışında en kuvvetli isimlerden biri olarak gösterilen Bayrakçı, 7 Haziran’daki genel seçimlerde Bilecik’ten iki milletvekili çıkarmanın önemli olduğunu söyledi. Bayrakçı, diğer aday adayları rakip olarak görmediğini söyleyerek hepsinin yol arkadaşı olduğunu söyledi.

Ak Parti’den milletvekilliği için kim aday olursa olsun seçilmesi çalışacağına söz veren Bayrakçı, “Bu davada bir yola çıkıyoruz. Öncelikli olarak tüm aday adayı arkadaşlarımı rakip olarak görmüyorum. Onların hepsi benim dava arkadaşımdır. Adaylık kime nasip olursa kendim aday olmuş gibi çalışacağıma söz veriyorum. Adaylık süreci içerisinde hedefimiz, Bilecik’imize 2015 seçimlerinde 2 milletvekili çıkarmaktır. Bilecik’te biz bunu başarabilirsek, Ankara’da anayasaya yapacak sayıya ulaşacağımızı düşünüyorum. Anayasa açısından bu dönem çok önemlidir. 2 milletvekili çıkarmak için inancımızı kaybetmeden çalışacağız.” ifadelerini kullandı.   

Editör: TE Bilişim