Melahat Ahıskalı ile Burak Özdemir çiftinin nikah şahiti olmak için Bilecik'e gelen Deniz Baykal, çiftin mutluluğuna ortak oldu. Nikah töreninde Burak Özdemir’in nikah şahitliğini yapan Deniz Baykal, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.


Törende evlilik cüzdanını çifte vermeden önce konuşma yapan Baykal, “hep birliket tanık olduğumuz bu evlilik dolayısı ile bende duydularımı, düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Önce bu genç çiftimizi sizinde hissiyatınıza tercüman olduğumu düşünerek yürekten kutluyorum, Allah mesut etsin hayırlı,uğurlu evlilik yapsınlar. Kendileride mutlu olurlar, ailelerinide mutlu ederler, hepimizide mutlu ederler.



Bu dileklerle, bu duydularla onları evlilik yolculuğuna uğurluyoruz, hayırlı yolculuklar diliyoruz. Allah mesut etsin. Ayrıca onları yetiştirip bugünlere getiren bu güzel güne tanık olmanın heyecanı, sevincini yaşayan ailelerini de yürekten kutluyorum. Bir evlat yetiştirmenin, onları böyle bir mutluluk noktasına getirmenin ne büyük önem taşıdığını biliyoruz. Maşallah pırıl pırıl yetiştirmişler, iki genç, güzel insan inşallah şanslşarıda açık olur çok daha güzel günler yaşarlar. Onları bugünlere getiren ailelerini de daima şükranla yadederler, anarlar. İnşallah onlarında gelecekte güzel yavruları olur, mutlu bir aile haline gelirler, onlarda yeni neslin yetişmesine katkı yaparlar. Bizde bu güzel buluşmanın tanıkları olarak gelecekte hatırlanmaktan mutluluk duyacağız, onur duyacağız. Arkadaşlarımızla birlikte konuştuk geldik çok kuvvetli bir nikah oldu. Kendileri yeetrince zaten bu evliliği önemli hale getirmeye yetiyor. Eski yeni Milletvekili, Bakanlar, Meclis Başkanları, siyasetçiler biraraya gelmiş. Sakın bu nikahın siyasi bir nikah olduğunu bundan dolayı düşünmeyin. Biz sadece tanık olarak bulunuyoruz.



Evlilik onların evliliğidir. Onlarında siyasetin üstünden Türkiye’ye yönelik sorumluluklarının bilincinde insanlar olarak yetişeceklerine ve gerçekten Türkiye Cumhuriyeti’ni bağımsız bir devlet olarak ayakta tutacaklarını, bunun değerini bilen milletimizin değerleri ile barışık güzel insanlar yetiştireceklerine ve Türkiye’yi bugünlere getiren, bu temelleri atan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Cumhuriyetin kuruucularına sahip çıkacaklarına yürekyten inanıyorum.Yolları açık olsun, mutluluklar diliyorum’ dedi.


Editör: TE Bilişim