Bayırköy beldesinde yıllardır hizmet veren PTT acenteliğinin, geçtiğimiz Mayıs ayında kapanmasından dolayı,vatandaşlar, haftanın 2 ya da 3 günü ,PTT Mobil aracıyla posta hizmetlerine ulaşmaktaydı.

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman,Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt  ile yaptığı görüşmeler sonucunda,beldede PTT Şubesi açılması konusunda İşbirliği Protokolü imzalanarak ilk adım atıldı.

Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, şube açılışındaki yaptığı konuşmada, PTT şubesinin belde halkına hayırlı olması dileklerinde bulunurken,şubede her türlü bankacılık hizmetlerininde yapıldığını,özellikle yaşlı vatandaşların maaşlarını istedikleri takdirde evlerine dahi götürülebileceğini söyledi.

Bozkurt’un konuşmasının ardından Belediye Başkanı Mustafa Yaman,beldede vatandaşların rahat bir yaşam koşullarına ulaşmaları konusunda hizmetlerine her geçen gün yenilerini eklediklerini,babasının da eski bir PTT emeklisi olduğunu ve yine beldede uzun yıllar görev yapan Ali Aras'ı da anarak posta hizmetlerinin geçmiş yıllarda zorluklarından bahsedip,şimdiki zamanda PTT hizmetinin banka gibi görev yaptığını ve vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılayabileceğini belirtti. Yaman, PTT Müdürlerine tekkür ederek,şubenin  belde halkına hayırlı olması dilek ve temennilerinde bulundu.
Bilecik İl Vaizi Dr Emre Yıldız'ın duasından sonra kesilen kurdelayla PTT Şubesi resmen açılmış oldu.

Editör: TE Bilişim