31 Mart yerel seçimlerinde “ustalık dönemi” olarak tabir ettiği 3. Dönemi için halkın teveccühünü tekrar kazanan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas’ın kendisine yaptığı tebrik ziyaretinde değerlendirmelerde bulunarak, “Bayırköy halkı bize güvendiğini bir kez daha göstererek “Başkan Yaman yapar”dedi. Biz de bu mesaja cevap vererek,  yeter ki bir ve beraber olalım gerisi Başkan Yaman’dan diyoruz” dedi.

Elmas, çıraklık ve kalfalık olarak adlandırdığı 2 başarılı dönemin ardından, ustalık olarak değerlendirdiği 3. Dönemi için 31 Mart seçimlerine giren ve Bayırköy halkının  yüzde 55 oyla Başkan seçtiği Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ı makamında ziyaret ederek, başarısından dolayı tebrik etti.

“SEÇİMİ ÇOK GÜZEL BİR KARDEŞLİK HAVASINDA GEÇİRDİK”

Ziyaret sırasında seçim dönemi ve gelecek dönem hakkında Elmas’a değerlendirmelerde bulunan Başkan Yaman, seçim döneminde  halkın 10 yıllık geçmiş Başkanlık dönemini referans olarak kendisine  çok yoğun bir şekilde güven duyduğunu gördüğünü ve bunun kendisini çok mutlu ettiğini aktardı. Bu dönemde kendisini en mutlu eden konulardan birisinin de Bayırköy’de daha önce görülmeyen bir kardeşlik havasının görüldüğünü söyleyen Başkan Yaman, “Bu seçim, daha önce hiçbir seçimde olmadığı kadar birlik ve beraberlik havasında geçti. Bu nedenle CHP Belediye Başkan Adayı, ağabeyimiz Hüseyin Kaygısız’a da çok teşekkür ediyorum” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZIN BİZE ÇOK BÜYÜK BİR GÜVEN BESLEDİĞİNİ GÖRDÜK”

Seçim döneminde kendilerine duyulan güvenin çok fazla olduğunu gördüğünü dile getiren Başkan Yaman, “Eskiden bir proje anlattığımızda kaynağının nasıl bulunacağı soruluyordu,  şimdi hiçbir şekilde böyle bir soru gelmedi. İnsanlar bizim yapacağımıza güvendiler. Bayırköy’de bize karşı aşırı bir güven oluştuğunu gördük, Yaman Başkan yapar algısı oluşmuş. Bu da bizi çok mutlu etti.” İfadelerine yer verdi.

Toplamda 29 buçuk milyonluk bir projeye doğru giden Demiryolu Deplasesi projesinin devam ettiğini dile getiren Başkan Yaman, “Bütçesi yaklaşık 5 buçuk milyon olan bir belediyenin sadece bir projede 6 katı bir işi hükümet kanalıyla yürütmesi halkımıza çok fazla bir güven verdi. Yine Gölet projemiz de bütçemizin 4 katı olan bir proje. Spor salonu, havumuz, Bilecik’in ilk ışıklı sahası projelerimizin çok etkili olduğunu gördük. Diğer yandan kesintisiz bir şekilde gerçekleştirdiğimiz; hıdrellez, il dışı geziler, dini programlarımız gibi sosyal etkinliklerimizin de vatandaşa dokunduğunu, birlik ve beraberlik duygularımızı geliştiren önemli etkinlikler olduğu da görüldü” dedi.

“11 YAŞAM MERKEZİMİZ CAZİBE MERKEZİ OLACAK”

3. dönemi olan ustalık döneminde Bayırköy’de gerçekleştirilmesi planlanan projelerden bahseden Başkan Yaman, “Bayırköy halkı bizden çılgın projemizin  bitmesini bekliyor. İnşallah 2020 yılında demiryolları çıkınca biz başlayacağız. Gölet projemiz yakın zamanda ihaleye çıkıcak. 11 Yaşam Merkezimizin, Bayırköy’ün markası halinde olan havuz işletmemizin de  önüne geçmesini bekliyoruz. 1200 metrekare kapalı bir alanda yapacağımız 11 Yaşam Merkezimizin içerisinde sıcak su hamamı, sağlıklı yaşam merkezi, cep sineması, konferans salonu bulunacak. Bayırköy’ümüzün yüz akı olacak. Bayırköy’ün havuzunda bir günde 400 kişi gelmişti, iddia ediyoruz ki buraya daha fazla kişi gelecek. Burası bir cazibe merkezi olacak.” Şeklinde konuştu.

“BİR VE BERABER OLALIM, GERİSİ YAMAN BAŞKANDAN”

 Son olarak Bayırköy halkının kendisine bir mesaj verdiğini ve belediye olarak bu mesaja cvap vereceklerini kaydeden Başkan Yaman, “Biz halkımızı seviyoruz, halkımızın da bizi sevdiğini gördük. İnşallah bize güvenenleri mahçup etmeden önümüzdeki dönem vizyon projelerimizi de gerçekleştireceğiz. En önemlisi Bayırköyümüz daha çok birlik ve beraberliğe sahip olacak. Bu bizi çok mutlu ediyor. Biz yeter ki kardeş olalım, omuz omuza verelim; gerisi Yaman Başkan’dan olacak.” Dedi.

Başkan Yaman, ziyaretinden dolayı Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas’a tşekkür ederken, Elmas da Başkan Yaman’ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim