Emine Türksoy

Tüketici Hakları Derneği Bozüyük Şubesi ve Nil Estetik ve Güzellik Salonu arasında bir anlaşma imzalandı. Bu anlaşma ile Dernek üyesi bayanlar Cilt Bakımı ve Lazer Epilasyon alanlarında %25 indirim hakkına sahip olacak. Konu ile ilgili olarak Şube Başkanı Hayrettin Sabırlı şu açıklamayı yaptı:

“Teklif bize Nil Hanım tarafından geldi. Biz de kendi aramızda değerlendirdik. Hanımların sağlığı açısından güzel olacağı kararını aldık. Nil hanımla da önceden bir tanışıklığımız ve güvenimiz vardı. Bundan dolayı da anlaşmayı yapmaya karar verdik.  Anlaşmanın içeriği şu, öncelikle sadece Tüketici Hakları Derneği üyeleri için değil, tüm hanımlar için geçerli.  Ama Tüketici Hakları Derneği Bozüyük Şubesi Üyeleri ile başlatıp daha sonra daha geniş kitlelere, daha geniş alanlara, hatta Bilecik’le kalmayıp Türkiye genelinde bir çalışma düşünüyoruz.

Biliyorsunuz sağlık her şeyden önce gelir. Dolayısıyla her alanda olduğu gibi sağlıkta da Tüketici Hakları Derneği var. Tüketici Hakları Derneği ve Nil Hanım işbirliğinde bir çalışma başlattık.

Bilecik genelinde Nil Hanım’la bu anlaşmayı yaptık. Diğer illerden de böyle güzel teklifler gelirse onları da değerlendireceğiz. Biz böyle tekliflere açığız. Zaten daha önce de basında yer almıştı. Eskişehir’de üç özel hastanemizle değişik konularda anlaşmalar yaptık. Böyle çalışmaları gerek biz teklif götürerek olsun gerekse gelen teklifleri değerlendirerek olsun, bu tür çalışmaları yapacağız. Daha farklı çalışmalarımız da ilerleyen günlerde olacak.”

Nil Estetik ve Güzellik Merkezi Sahibi Nilgün Kartal da bu anlaşmanın bayanların bazı konularda harcamalarını hafifletmek açısından çaok iyi olduğunu belirterek; “2009 Haziran ayından beri buradayız.  Bilecik’e borcumuzu ödemenin zamanı geldi dedik ve bu anlaşmayı imzaladık. Bu anlaşma bayanlara cilt bakımı ve lazer epilasyonda %25 indirim hakkı veriyor.  Tüketici Hakları Derneği Bozüyük Şubesi üyesi olan bayanlara bu hizmetleri %25 indirimle sağlıyoruz” açıklamasını yaptı.

Tüketici Hakları Derneği Bozüyük Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Canan Ateş de; “Biz daha önce sağlık konusuna daha önce girdik, bir de hanımları düşünelim güzellik konusuna girelim dedik. Burasının bir özelliği de iki cilt bakım uzmanının bir arada olması. Bilecik’te başka hiçbir yerde bu yok. Bayanlara da böyle bir imkan sağlayalım dedik. Üyelerimizin temiz ve hijyenik bir ortamda böyle bir imkana sahip olmasını istedik. Burada böyle bir anlaşma yapmış olmaktan dolayı gönlümüz çok rahat. Bir yıllık bir anlaşma imzaladık. Bir yıl sonra şartlar elverirse tekrar masaya oturacağız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim