İlimizin genç ve başarılı Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, yeni görevine başlamak üzere dün ilimizden ayrıldı. Bilecik’e geçen sene atanan ve 1 yıl görev yapan Başsavcı Şahiner’i uğurlamak için il protokolünden çok sayıda isim Bilecik Adliyesine geldi. Ziyaretçileriyle bir süre makamda oturan Şahiner, daha sonra çalışma arkadaşlarına veda etmek için Adliye önüne çıktı. Burada kısa bir açıklama yapan Şahiner, Bilecik halkını saygı, sevgi ve muhabbetle selamladı. Şahiner şöyle konuştu:

“Bilecik’te çalışmaktan, burada görev yapmaktan büyük mutluluk duydum. Kısa bir görev süresi oldu ancak başta Sayın Valimiz olmak üzere ilimizin bütün protokolüyle, adalet camiasıyla çok iyi ilişkiler içerisinde görev yaptık. Yargının bağımsızlığı ve tarafsızlığı için elimizden gelen her türlü görevi yapmaya gayret ettik. Bundan sonra da bu şekilde görevimizi yapmaya devam edeceğiz. Ben bu vesileyle Bilecik’te başta Sayın valimiz olmak üzere Sayın İl Emniyet Müdürümüz, İl Jandarma Komutanımız, Tugay Komutanımız, Polis Okulu Müdürümüz, Sayın Rektörümüz, bütün kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, Komisyon Başkanımız, Sayın Müftümüze ve adalet camiasının değerli çalışanlarına çok çok teşekkür ediyorum. Bizim bir kusurumuz olduysa af ola. Hakkınızı helal ediniz. Bilecik halkını da saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.”

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun 25 Mart 2015 tarihli Bölge Adliye Mahkemeleri Kararnamesiyle İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı görevine atanan Şahiner’e yeni görevinde başarılar dileriz.

Editör: TE Bilişim