Milletvekili Selim Yağcı ve Ak Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım’ın organizasyonunda, Söğüt İlçe Başkanı Ufuk Karaman, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden ve Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak Ankara’da birtakım görüşmeler gerçekleştirdi.

Bilecik heyeti, ilk olarak Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret etti.TBMM Bakanlık Ofisinde gerçekleşen ziyarette, Bakan Dönmez, doğalgazı olmayan Bilecik ilçelerini doğalgaz ile buluşturma girişimini başlattıklarının müjdesini verdi.

Milletvekili Selim Yağcı,ziyaretten sonra yaptığı açıklamada; “Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun şehri Bilecik’imiz evladı olarak şehrine gösterdiği yakın ilgi ve destek için Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Türkiye’mizin gururu, hemşerimiz, değerli kardeşim Fatih Dönmez’e hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra aynı heyet, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret etti. Ziyarette yapılan görüşmeler sonrası Başkan Bulut’a hediye takdiminde bulunulurken, ilçe başkanlarının Bilecik’e müjdeli haberlerle döndüğünün bilgisi verildi.

Editör: TE Bilişim