kapsamında Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Güreş Ağası Mehmet Bayram ve Bilecik İlk Güreş Temsilcisi Lütfi Akyüz, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can’ a ziyaret ve davette bulundu. 

 Bu yıl geleneksel hale gelen ve 2.si düzenlenecek olan Karakucak Güreş Festivali’nin Bilecik’imizin tanıtımı ve ata sporumuz olması münasebeti ile büyük önem taşıdığını belirten Başkan Can ‘’ Diriliş’in kuruluşun ve kurtuluşun şehri Bilecik’imiz geleneklerini, kültürünü, örf ve adetlerini gelecek nesillere aktarmak adına bu etkinliklerin ve sportif faaliyetlerin önemi büyük. Bizlerde Bilecik Belediye Başkanlığımız olarak ilimizde ve ilçelerimizde yapılan tüm faaliyetleri desteklemekten, birlikte hareket etmekten mutluluk duyuyoruz. Ata sporumuz olan Güreş’in ilimizde geleneksel olarak sürdürülmesi, bu sporun yeni nesillere aktararak milli sporcularımızın yetişmesine sağladığı faydayı biliyoruz. Bilecik Belediye Başkanlığı olarak bizlerde ata sporumuzu yaşatmak adına böyle bir etkinliği Bilecik’e kazandırdıkları için Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ ya ve ekibine teşekkür ediyor; başarılarının devamını diliyorum.’’ Dedi.

Ayrıca ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ ya ve ziyarete gelen heyete plaket takdim etti.

Editör: TE Bilişim