Marmara Belediyeler Birliği Eylül ayı encümen toplantısı, Bilecik'te tarihi Belediye Binası Encümen Salonu’nda gerçekleştirildi.

Adeta Belediye başkanlarının ilimize çıkarma yaptığı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe başkanlığında yapılan toplantıya, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin katıldı.


BAŞKAN SELİM YAĞCI, GÜZEL HİZMETLERE EL BİRLİK İMZA ATTIK

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı şunları söyledi:

“Bilecik’te böyle bir toplantı düzenlenmiş olmasının mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. Marmara Belediyeler Birliği Encümen toplantısının Bilecik’te gerçekleştirilmiş olmasından dolayı tüm Belediye Başkanlarına çok teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada bu toplantılarla bölgemize ve ülkemize hizmetlerimiz devam edecek. Birlik olarak bu zamana kadar çok güzel hizmetlere el birlik imza attık. Bu günkü toplantımız ile çok güzel hizmetlerin başlangıcı ve devamı noktasında alınacak kararlara ilişkin inancımız tamdır” dedi.


BAŞKAN ALTEPE; ‘BİLECİK İLE GURUR DUYUYORUZ’

Bilecik Encümen Salonu'ndaki toplantıda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bilecik ile gurur duyduklarını ve her gün yenilikler olduğunu ve yapılan toplantılarla bölge ve ülke için faydalı hizmetleri görüştüklerini belirtti. Birlik olarak bu zamana kadar çok güzel hizmetler gerçekleştirdiklerini dile getiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şunları kaydetti:


''Bugün burada ecdat yadigârı, Ertuğrul Gazi’nin diyarı olan topraklarda, bu toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Bilecik ili önemli merkezlerimizden biridir. Öte yandan Marmara Belediyeler Birliği, Türkiye'nin en eski belediyeler birliği olan bir kurum.  Özellikle tüm belediyeler ve kurumlarla işbirliği yapan ve personelimizin eğitilmesi ve her alanda geliştirilmesi açısından ülkemizin seçkin kurumlarından birisidir. Birliğimiz sadece Türkiye'de değil çevre ülke ve bölgeler arasında çeşitli irtibatlar kuran bir kuruluştur. Bizler de bu anlamda değişik faaliyetlerde bulunuyoruz. Toplantılarımızı her ay değişik bölge ve şehirlerde yapıyoruz ve buradaki amacımız bu şehirlerimizi yakından tanımaktır. Bugün encümen üyesi arkadaşlarımızla burada toplandık. Toplantımız sayesinde Bilecik'i yakından görüp, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişlerinde bulunuyoruz. Bilgi ve tecrübe paylaşımı yaparak, karşılıklı kazançta bulunuyoruz. Bu konuda gerçekten de Bilecik ile biz de gurur duyuyoruz. Her gelişimizde Bilecik bizi güzelliklerle karşılıyor. Bu konuda Sayın Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı da tebrik ediyoruz. Başarılı çalışmalarının da devamını diliyoruz” dedi. 




Editör: TE Bilişim