Bilecik il, ilçe ve Belde Belediye Başkanlarını İstanbul’daki Bileciklilerle buluşturma projesi kapsamında Bilecikliler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği’nin öncüğünde düzenlenen ilk etkinlik Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ın katılımı ile gerçekleşirken, ihtiyar bir amcanın Başkan Yaman’a yapmış olduğu övgü dolu sözler gözleri doldurdu.

Derneğin lokalinde gerçekleşen toplantıya Bayırköy belediye Başkanı Mustafa Yaman ve meclis üyeleri davet edilirken, İstanbul’da yaşayan birçok Bilecikli vatandaş etkinlikte bir araya gelerek hasret gidermenin keyfini yaşadı.

Gerçekleşen toplantı sohbet havasında başlarken, yaklaşık 2 buçuk saat süren etkinlikte Başkan Yaman tarafından Bayırköy Beldesine ilişkin çeşitli slayt gösterileri sunuldu. Adeta Başkan Yaman’ı bağrına basan İstanbul’daki Bilecikliler Mustafa Yaman’a övgüler dizerken, yaşlı bir amcanın Başkan Yaman’a yönelik ,“Başkanım siz sadece Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı değilsiniz, gurbetteki Bileciklilerinde başkanısınız” şeklindeki övgü dolu sözleri katılımcılar tarafından büyük alkış alırken, duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

“Büyüklerimize, kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum”

Başkan Yaman etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, “İstanbul’da Bilecikliler dernek başkanlığımızın projesi olan Bilecik’teki belediye başkanlarımızın İstanbul’daki hemşerilerimizle buluşma toplantısını Bayırköy belediyesi olarak gerçekleştirdik. Beldemizde yaptığımız hizmetleri görselleriyle anlattığımız bu toplantıyı düzenleyen başta dernek başkanımız Oktay Tepe beye,katılan tüm dernek başkanlarımıza,bizleri yalnız bırakmayıp salonu dolduran büyüklerimize, kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.

“Yapmış oldukları ziyaretten dolayı çok teşekkür ederiz”

İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Oktay Tepe ise etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, “Bilecik’teki Belediye Başkanlarımızın İstanbul’daki hemşerilerimizle buluşma toplantısı projesi kapsamında, Bayırköy Belediye Başkanımız Mustafa Yaman Bey'i misafir ettik, Bayırköy Beldemizde yapılan hizmetleri görselleriyle anlatan Başkanımıza, hizmetlerinden ve derneğimize yapmış oldukları ziyaretten dolayı çok teşekkür ederiz.” Dedi.

Editör: TE Bilişim