Hüseyin Çınar

            Geçtiğimiz perşembe günü iftar yemeğinden sonra açıklamalardan bulunan Küplü Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Arısoy, Küplü Köyü’nün sorunlarına değindi. Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın Küplülülere park sözü verdiğini kaydeden Arısoy, "Başkanın park sözü vardı kadınlarımıza, çocuklarımıza bunlar yerine getirilirse çok güzel olur." diye konuştu.

Arsalar, Dükkanlar ve Daireler Halkımızın

             Gazetecilerin, Bilecik'in merkez köylerinden olan Küplü'nün Bilecik Belediyesi sınırlarına dahil olup mahalle olma durumunda köye ait arsaları, dükkanları ve dairelerin durumu ne olacak sorusuna, dernek başkanı Ali Arısoy; "Köyümüzün arsaları, dükkanları ve evleri var bunları vermeyi düşünmüyoruz çünkü bunlar halkımızın. Belediye başkanıyla da oturup bunları konuşmak isteriz." ifadeleri ile cevap verdi.  

Kötü Alışkanlıklar Yerine Spor

            Ayrıca açıklamalarda bulunan dernek üyeleri Küplü Köyü'ne çocuklar için top sahası istediklerini belirttiler. Mezarlık yanında olan bölgenin futbol sahasına dönüştürülmesini isteyen dernek üyeleri, çocuklarımızın burada kötü alışkanlıklar edineceğine top oynasınlar. Bu konuda belediyenin yardımlarını beklediklerini ifade ederken her şey çocuklarımız için diye eklediler.

Editör: TE Bilişim