Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve eşi Ayşe Yaman’ın kızı Ceyda Yaman ile Turgut Güler (Merhum) ve eşi Cumhuriyet Güler’in oğlu İbrahim Güler düzenlenen düğün merasimi ile dünyevine girdiler.

Vadi Park’ta açık havada yapılan düğün cemiyetine, Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Taş, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, Yenipazar belediye Başkanı İlhan Özden, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, önceki dönem Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, önceki dönem Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı , MHP İl Başkanı Mehmet Karuk, Pazaryerililer dernek yönetimi, oda ve dernek başkanları, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ın misafirler ile tek tek ilgilendiği gözlendi. Düğün cemiyetinde yöresel halk oyunları ile katılımcılar Ceyda ile İbrahim çiftinin mutluluklarına ortak olurken, Başkan Yaman mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayıp, davetlerine icabet eden tüm konuklara teşekkür etti.

Devlet Bahçeli’den genç çifte tebrik

Diğer yandan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’de Başkan Yaman’ın kızının düğün törenine mesaj gönderdi.

Genel Başkan Bahçeli mesajında, “Ceyda ile İbrahim çiftinin düğün törenine nazik davetiniz için teşekkür ediyorum. Yoğun programım nedeni ile davetinize katılamıyorum. Sizleri tebrik ediyor, genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyorum.”ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim