Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman Öğretmenler Günü’ne ilişkin bir mesaj yayınladı.

Başkan Yaman, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Yeni neslin doğru bir karakter ve engin bilgilerle yetişmesini, kararlı adımlarla başarıya yürümesini, ülkesine faydalı işler yapmasını, en önemlisi de her zaman adaletin ve sadakatin izinde hareket etmesini siz yüreği güzel öğretmenlerimize borçluyuz.

Pandemi dolayısıyla eğitimde aksamalar meydana gelmektedir,salgınlardan uzak daha güvenli sağlıklı bir eğitim öğretim temennimizdir. Tarih boyunca ve dünyanın neresinde olursa olsunlar bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncülerinin, toplumun bütün kesimlerine yol gösterenlerin öğretmenlerdir. Geleceğimizin teminatı evlatlarımızı emanet ettiğimiz gibi aslında ülkemizin geleceği ve bugününü de sizler şekillendirmektesiniz. Her ne kadar yalnızca yılda bir gün hatırlanmış olsanız da aslında hiç unutamadığımız eğitim elçilerimizsiniz. Yüzyılda bir görülen ve dünyayı etkisi altına alan salgın hastalık nedeniyle her ne kadar eğitim ve öğretimler aksamış olsa da eksikliklerin telafi edileceğinden şüphemiz yoktur. Hiçbir zaman mücadeleyi elden bırakmamayı, pes etmemeyi ve ne olursa olsun tüm gücümüzle direnmeyi siz öğrettiniz size ne kadar teşekkür etsek azdır.

Bu vesile ile:

Bu yüce, kutsal görevi,Ülkemizin dört bir yanında fedakarca yapan, tüm Öğretmenlerimizin ve eğitimcilerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlar, kendilerine sağlık ve başarı dilerim.”

Editör: TE Bilişim