Küçük Sanayi esnafının yeni sanayi ihtiyacının en kısa sürede giderilmesi bekleniyor. Madeni İşler ve Esnaf Sanatkarlar Odası Başkan ve Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın çalışmalara başlamak için en az 100 üye olmasını istediği yeni sanayi için 225 üyenin toplandığını ve en kısa sürede Başkan Yağcı ile toplantı yapmayı planladıklarını belirttiler.

Belediye Başkanı Selim Yağcı ile yapacakları toplantıdan olumlu sonuç almayı bekleyen Yönetim Kurulu üyeleri, yaptıkları açıklamada, “Saygıdeğer Küçük Sanayi esnafımız beklentileri olan yeni yapılması gündemdeki Sanayimizin akıbetini sormaları üzeribe toplanıp, sanayicimizin beklentilerini inşallah en yakın zaman da gerçekleşmesini bizlerde istiyoruz.

        Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Sanayi Yönetimi ile birlikte Küçük Sanayi de olup Ticaret Odası’na kayıtlı Esnafımız adına Ticaret Odası Başkanı Sayın Fevzi Uzun beyle birlikte yeni yapılacak Küçük Sanayi ve orta ölçekli işletmeler için ön talep imza topladık.

        Bilindiği üzere Küçük Sanayimiz’de işyerleri yetersizliğinden dolayı işini büyütecek esnafımız kendini geliştiremiyor. Çoğu esnafımız işyerleri önüne mecburiyetten dolayı çatı yapıp çıkma yapıyor. Esnafımız bu konu da rahatsız oluyor.

        Sayın Belediye Başkanımız, şehrin abisi Selim Yağcı Başkanımızla bu konuyu daha önceleri konuşmuştuk. Esnaf Odası ve Sanayi Yönetimi ile birlikte Sayın Başkanımız bizlere yardımcı olacaklarını ve “en az 100 üye olmalı ki başlayalım” demişti. Biz ise 225 Üye ile kendilerine başvuracağız.

        Güzel, şirin Bilecik şehrimizin gelişmesi sanayiden geçer. Sanayisi gelişen şehrin kendisi de çabuk gelişir bilinci ile sayın yetkililerden Bileciğimiz adına Sayın Valimiz ve Sayın Belediye Başkanımız ile Sanayi İl Müdürlüğü birlikteliği ile saygın esnafımızın ihtiyacı olan yeni sanayimizin yapılmasını Ticaret Odası, Odalar Birliği, Esnaf Sanatkarlar Odası ve Sanayi Yönetimi birlikte en yakın zamanda bir toplantı yapıp Esnafımızı bilgilendirmemiz adına Sayın Belediye Başkanımız ile birlikte ilerleyen günlerde bu sorunu Yüce Allah’ın izni ile halledeceğiz.

        Saygın esnafımızın bilgilerine” dedi.

Editör: TE Bilişim