10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı gazetemizi  ziyaret etti. Belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Yağcı, Belediye’nin çalışmalarında kendilerinin eli ayağı olan ve çalışmalarını kamuoyu ile paylaşan kendilerinin gözü kulağı olan gazetecilerin gününü kutladığını söyledi.

Yağcı, insanlara dünyadan, yurttan, ilinden ve çevresinden haberdar olmasında hiç şüphesiz ki en önemli payın gecelerini gündüzüne katan gazeteciler olduğunu, Gazetecilik mesleğinin ülke olarak gelişebilmemizde etkin, doğru ve tarafsız bir şekilde bilgi aktarılmasındaki rolünün büyüklüğünü bildiğini belirterek, son dönemlerde en hızlı iletişim ve haber araçlarından olan internet haberciliği ile bu çerçevede alanlarının genişlediğini  ve aynı zamanda haberlerin ulaşılma oranlarının yükseldiğini söyledi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, “mesleğin yıpratıcı ve zor şartlarına rağmen, üstün bir çabayla topluma hizmet eden, faaliyet gösteren basının ve gazete çalışanlarının bu güzel gününü en içten dileklerimle kutluyor, kolaylıklar diliyorum'' ifadelerini kullandı. Başkan Yağcı, bu kapsamda Yarın Gazetesi çalışanlarını kendilerine gösterilen özveri ve haberlerini kamuoyuna duyurma adına gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ettiğini de dile getirdi.

Belediye  Başkanı Selim Yağcı’ya ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Bircan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan ve Çaltı eski Belediye Başkanı Osman Yılmaz eşlik ettiler.

 

Editör: TE Bilişim