Belediye Başkanı Selim Yağcı, 24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek erken seçim ile ilgili açıklama yaptı.

Başkan Yağcı, ‘’Sayın Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı üzere 24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ülkemiz ve milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum’’ dedi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, alınan kararın Lider Ülke Türkiye’nin hazlı büyümesi ve gelişmesi açısından son derece önemli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

‘’Tarihin her döneminde liderliğini ortaya koyan ve almış olduğu kararlar ile dünya gündeminde yer edinen ülkemiz ve milletimiz hakkında çok önemli bir karar alındı. Bu karar Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklaması ile duyuruldu. Her zaman belirttiğimiz gibi çok önemli süreçlerden geçen Milletimiz, 24 Haziran 2018 Pazar günü sandık başına geçerek ve hem Cumhurbaşkanını seçecek hem de milletvekillerini seçecek. Etrafındaki ülkelerde meydana gelen gelişmeler ve dünya ekonomisindeki yeni dengeler dolayısıyla alınan bu kararın, lider ülke Türkiye hedefine birçok açıdan katkı yapacağına inanıyoruz. Milletimiz bu seçimde; bekası ve hızlı büyümesi için en güzel kararı verecek. Ülkemiz için yapılması gereken çalışmalarda çabuk karar alınması ve bir an önce yürürlüğü konulması açısından büyük imkanlar sunacak olan yeni sistem ile Türkiye, bölgesinde daha etkili olacaktır. Bu düşünceler ile 24 Haziran’da yapılacak erken seçimlerin şehrimiz, ülkemiz ve Milletimiz için her açıdan hayırlı ve uğurlu olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Allah’ın izniyle yeni asır Lider ve Güçlü Türkiye’nin asrı olacaktır.’’

Editör: TE Bilişim