Belediye Başkanı Selim Yağcı; Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürü Halit Doğan ve firma yetkililerinin hazır bulunduğu incelemelerde çalışmaların son durumu hakkında çalışanlardan bilgi aldı.

İncelemeleri kapsamında Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Daha sonra, Bilecik Belediyesi tarafından İstanbul yolu üzerine yerleştirilen Kayı Boyu Anıtı alanını kontrol eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, anıtın etrafında gerçekleştirilecek olan düzenleme çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İncelemeler hakkında kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ''Bilecik Belediyesi tarafından şehrimizin birçok noktasındaki çalışmalarımız devam ediyor. Otogarımızda içteki detay çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda tamamlanır. Şehrimize kazandırdığımız güzel simgelerden biri olan Kayı Boyu Anıtı'nda ise düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Çalışmaların tamamlanması ile anıtımız gerek ışıklandırmasıyla gerek diğer objeleriyle çok daha güzel olacak'' ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim