Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Bilecik temasları kapsamında Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı ziyaret etti.Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Bakan Özlü'ye teşekkür etti.

Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında Bakan Özlü'ye bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:''Sayın Bakanım ve değerli misafirlerimiz, öncelikle Taşı Mermer, Toprağı Seramik, Yaprağı İpek Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Şeyh Edebali Diyarı, Ertuğrul Sancağı Bilecik'e hoşgeldiniz. Ecdad diyarı Bilecik'imizde 3 dönemdir vatandaşlarımızın teveccühüyle şehrimize hizmet ediyoruz. Siz değerli büyüklerimizin de bizleri ziyaret etmelerinden büyük bir heyecan ve moral buluyoruz. Ziyaretleriniz sebebiyle sizlere teşekkür ediyorum. Şehircilik anlamında alt yapı hizmetlerinin bittiği, üst yapı çalışmaların devam ettiği bir iliz.  Genel ve yerel idare ile uyumlu çalışma içerisinde şehrimizi imar ve ihya etmeye devam ediyoruz. Çalışmalarımızla tarım ve sanayi şehri olan Bilecik'imizi üniversite ve turizm şehri de yapmak istiyoruz.'' dedi. 


GÜZEL ÇALIŞMALAR İÇİN BAKAN ÖZLÜ'DEN DESTEK

Bilecik Belediyesi'nin yeni dönem projelerinden olan Bilecik Belediyesi Bilgi Evleri, Çocuk Trafik ve Eğitim Pisti ile Eğitim Deney ve Bilim Merkezi hakkında Bakan Özlü'ye bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, çocuklarımız adına son derece önemli olan projeler için destek istedi. 

Bakanlığın katkı yapmasının kendi güçlerine güç katacağını ifade eden Belediye Başkanı Selim Yağcı; ''Genç nüfusumuz fazla. Gençlerimiz ve çocuklarımız için projeler yapmak istiyoruz. Bilecik'te bir bilim merkezi çalışmamız var. Bu konularda da destek talep ediyoruz. Bilgi evleri noktasında çalışmalarımız var. Trafik eğitim pisti konusunda da bir çalışmamız var. Bakanlığımızın bu çalışmalarda bize ortak olması gücümüze güç katacaktır. Bu konularda da yardımlarınızı istirham ediyorum. Ayrıca bizlere böyle bir günde mesainizi ayırarak, ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.


Belediye Başkanı Selim Yağcı konuşmasının ardından Bakan Faruk Özlü'ye Kayı Bayrağı, Türk Bayrağı ve Osmanlı Armasının bulunduğu bayrak ile Bilecik seramiğinden yapılmış kahve fincanı takımı hediye etti. Ziyaretin ardından Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve protokol üyeleri, Tarihi Saat Kulesi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
Editör: TE Bilişim