Play off müsabakası için Kulüp başkan ve yöneticileri ile istişare toplantısında bir araya geldiler.

ASKF binasından yapılan toplantıda, Futbol il Temsilcisi Engin Toku, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun, Gençlik Hizmetleri Yetkilisi İsmail Özdil ,Vitraspor Kulüp Başkanı Şevki Can,Yönetici Ömer Kayıkçı,1308 Osmaneli Belediyespor Kulüp Başkanı Fikret Fatabay ve Emniyet görevlisi Selçuk Karakaş hazır bulundular.

“Bayram ve şenlik havasında oynansın”

ASKF Başkanı Nusret Tosun, toplantıda yaptığı konuşmada,“BAL ligi temsilcimiz Vitraspor ve 2018-2019 sezonu 1 Amatör küme şampiyonu 1308 Osmaneli Belediyespor 2019-2020 futbol sezonunda BAL liginde Bilecik’i temsil edecek takım 28.04.2019 saat 14.00 Bilecik Edebali Stadı’nda karşı karşıya gelecektir.

Müsabaka sonucu ne olursa olsun kim kazanırsa kazansın ,kazanan taraf centilmenlik olsun,Play off ‘a yakışan müsabaka olsun ,bayram ve şenlik havasında oynansın” dedi.

“Umarım bu senede aynı heyecanı yaşatırlar”

Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ise; “Geçen sene taraftarlara çok güzel zevkli bir müsabaka seyrettirdik. Her iki takımda 1308 Osmaneli Belediyespor uzatmalarda 118 dakikada yediği bir gol ile BAL ligi kapısında döndü. Umarım bu senede aynı heyecanı yaşatırlar ve çekişmeli bir müsabaka olur.” İfadelerine yer verdi.

Toplantıda her iki kulüp başkanlarına müsabaka hakkında talimatlar verilirken, Futbol İl Temsilcisi Toku, Müsabakada olay ,hadise tatsızlık yaşanmaması için gereken önlemin alınacağını söylediği konuşmasına şu şekilde devam etti: “Emniyet’in alacağı güvenlik önlemlerinden önce Kulüp başkan ve yöneticilerine iş düşüyor.Taraftarlar emniyet görevlisini dinlemez ama kulüp başkan ve yöneticilerini dinler.İlk önce Kulüp başkanları ve yöneticileri taraftarlarına sahip çıkacak,yaşanacak olumsuzlukları ilk önce onlar engelleyecekler.Emniyet görevlilerine yardımcı olacaklar.”

Toku ayrıca toplantıda kulüp başkan ve yöneticilerine; “ içki içmiş ve uyuşturucu kullanmış taraftarlarına sahip çıkmasınlar kulüplerine zarar verirler. Tribünde takımını destekleyen, alkışlayan taraftar olsun.” vurgusunu yaptı.

“Sahaya giriş yasağı olanlara adli işlem yapılacak”

Emniyet yetkilisi Selçuk Karakaş ise futbol müsabakalarında bazı taraftarların ve kulüp başkan ve yöneticilerin sahaya giriş yasağı olduğunu bildirdi. Sahaya giriş yasağı olanlar müsabaka anında tespit edilirse haklarında adli işlem yapılacağını söyledi.

Editör: TE Bilişim