Bir Evim firması tarafından hayata geçirilen “Bir Gelecek Birilikte Gelecek” projesi kapsamında Beşeri ve İktisadi Kalkınma Derneği ile  yapılan iş birliği sayesinde Pazaryeri’nde futbol oynayan çocuklara malzeme yardımı yapıldı.


“Bir Gelecek Birlikte Gelecek”projesinin genel koordinatörü ve Beka Derneği genel başkanı Mustafa Alpay,  konuya ilişkin yaptığı açıklamada, gençlerin sporla buluşturulmasının son derece önemli olduğuna dikkat  çekerken “ Bir evim tarafından başlatılan ‘Bir Gelecek’ projesi ile gençlerimizin spor olanakları artırmak ve onları geleceğe hazırlamak için çalışmalar yapıyoruz. Bugün pazaryeri ilçesinde futbol oynayan çocuklarımızın malzeme ihtiyaçlarını tedarik ettik. Projenin hayata geçmesi için bizleri cesaretlendiren ve desteklerini esirgemeyen Bir evim yönetim kurulu başkanı Sayın Murat Çiftçi’ye teşekkür ederim.” ifadelerinde bulundu.

60 futbolcu çocuğa forma ve ayakkabı desteği verildi

Bir Evim ailesine ve yönetim kurulu başkanı Murat Çiftçi’ ye teşekkür eden   Pazaryeri Kaymakamı Oray Güven, proje ile ilgili “Mustafa Alpay bey sağ olsunlar bizleri ziyarete geldiklerinde kendilerine teklif etmiştik çocuklarımıza malzeme desteği için, talebimizi geri çevirmeyerek gerekeni yaptılar. Bir Gelecek projesinin diğer özel sektör temsilcilerine örnek olmasını diliyorum”  diye konuştu.

 En güzel yatırımın çocuklara yapılan yatırım olduğunu ifade eden Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’de,“ Bugün yaklaşık 60 futbolcu çocuğumuza bir gelecek proje kapsamında forma ve ayakkabı desteği vererek çocuklarımızı sevindiren bir evim ailesine ve yönetim kurulu başkanı Murat Çiftçi’ ye ve Mustafa Alpay Bey’e çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim