Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer ilçeye yapılması planlanan yeni Küçük Sanayi Sitesi çalışmaları kapsamında sanayici esnafı ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Altyapı çalışmalarında sona yaklaşılan ve yakın zamanda temeli atılacak olan yeni Küçük Sanayi Sitesi’ne ilişkin görüş alışverişleri devam ediyor. Bu kapsamda İlçe Kaymakamı Efecan Şahin, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Özkan ve Belediye Meclis Üyelerinin de katılım sağladığı bir kahvaltı programı düzenlendi. Sanayici esnafı ile düzenlenen kahvaltıda görüş alışverişi yapılırken, Belediye Başkanı Hayri Suer çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Gölpazarı Küçük Sanayi sitesine Allah’ın izniyle başlıyoruz.Kaymakamımız Sayın Efecan Şahin, il Genel Meclisi Üyemiz Sayın Mustafa Özkan,Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarım ile birlikte sanayi esnafımız ile kahvaltı programında bir araya geldik.

Küçük Sanayi sitesi için ilk adımları attık.Alt yapı çalışmalarında sona yaklaştığımız yeni sanayi sitemizin inşallah yakında temelini atacağız. Sanayi esnafımız ile istişare ettik. Proje hakkında esnafımıza bilgi verdik. Soruları cevapladık. Esnafımızın ve halkımızın bütün ihtiyaçlarına cevap verecek yeni sanayi sitemiz Gölpazarı’na çok yakışacak.”

Editör: TE Bilişim