Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, traktör direksiyonun başına geçerek koronavirüs ile mücadele kapsamında ilçede devam eden ilaçlama çalışmalarına yardımcı oldu.

İl merkezi ve ilçeler başta olmak üzere kentimizin tüm bölgelerinde koronavirüs tedbirleri kapsamında mücadele çalışmaları kesintisiz devam ediyor. Pandemi mücadelesi kapsamında en büyük görevleri belediyeler üstlenirken, vatandaşların mağdur olmaması için Belediye Başkanları ellerindeki tüm olanakları seferber etmeye devam ediyorlar. Hastalıkla mücadele kapsamında Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, vatandaşların ihtiyaçları noktasında çalışmaları bizzat kendisi yönetiyor.

“Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız”

Pandemi mücadelesi kapsamında traktör direksiyonu başına geçen Hayri Suer, ilaçlama çalışmaları kapsamında “Bu gün traktör koltuğuna oturduk. Direksiyona geçerek sahadaki arkadaşlarımıza yardımcı olduk. Koronavirüs ile mücadele kapsamında çalışmalarımız kesintisiz devam ediyor. Hemşerilerimizden sağlıkları için evde kalmalarını rica ediyoruz. Gölpazarı Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.” açıklamalarında bulundu.

Editör: TE Bilişim