Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan Gölpazarı İlçesi’ne gelen heyet tarımsal kalkınmanın atılımı olacak Gıda İhtisas Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Hayri Suer’in büyük projeleri arasında yeralan ve ilçenin tarımsal kalkınmasına katma değer katacak olan Gıda İhtisas Sanayi Bölgesi’ndeki çalışmalar iyiden iyiye hızlandı.

Yaklaşık 900 dönüm arazi üzerine kurulması planlanan ve kamulaştırma çalışmalarının yakın zamanda başlayacağı öğrenilen Gıda İhtisas Sanayi Bölgesi’nde Başkan Hayri Suer ve İlçe Kaymakamı Emre Canpolat ile birlikte bölgede incelemelerde bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan Asuman Yılmaz Genç, Lale Nimetoğlu, Bilecik Ticaret ve Sanayi Müdür Vekili Hediye İman ve 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Bölge Personeli Erhan Enez projeyi detaylı olarak masaya yatırdı.

Projenin bizzat uygulanacağı bölgede en ince ayrıntısına kadar detaylı inceleme yapan heyet daha sonra Belediye binasına geçerek Başkan Suer ile birlikte istişareleri devam ettirdi. Bölgede yapılan incelemeler sonrası Başkan Suer, “Gölpazarı'nı hakettiği refaha ve iş sahasına hep birlikte kavuşturacağız” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim