Hafta sonunda sıcak havayı görev vatandaşlar Atatürk Parkı’na akın ederken parka ziyarete gelen Belediye Başkanı Semih Şahin’e çocuklardan yoğun ilgi geldi.

Havaların iyiden iyiye ısınmasıyla birlikte Bilecik’teki vatandaşlar park ve bahçeleri mesken tutmaya başladı. Cumartesi günü Atatürk Parkı’na yoğun ilgi gösteren vatandaşlar Covid-19 tedbirleri kapsamında yeşilin ve güneşin tadını çıkarttılar.

Parka ziyarete gelen Belediye Başkanı Semih Şahin birtakım incelemelerde bulunurken, çocukların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Başkan Şahin’in adeta etrafını saran çocuklar Başkan amcaları ile bol bol resim çekindiler.

Bilecikliler çocuk seslerinin yankılandığı Atatürk Parkı’nda hafta sonu oldukça neşeli bir gün geçirdiler.

Foks heykeli cilalanacak

Geçtiğimiz ay açılışı yapılan Atatürk Parkı içindeki Atatürk ve Fosk heykeli koruma cilası yapılmak üzere geçici bir süreliğine kaldırıldı.

Belediye Başkanlığından konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Atatürk Parkı'nda yer alan Atatürk ve Foks Heykelini, hava koşulları yüzünden daha önce yapamadığımız koruma cilasını yapabilmemiz için atölyemize taşıdık. Heykelimiz kısa zamanda yerine yerleştirilecektir. Tüm vatandaşlarımıza duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilişim