Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, 1.Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arslan ve Bilecik Ticaret Sanayi Odası'na verip veriştirirken, "kamu yararına ne yaptılar, hiç bir şey, tam bir sıfır" ifadelerine yer verdi.

Geçtiğimiz haftalarda yine Bilecik Arena'ya konuk olan 1. OSB Başkanı Mehmet Arslan, Bilecik Belediyesi’ne sitemde bulunarak Belediye’ye bağışta bulunduğu 2 adet akıllı durağın yerinde olmadığını, yine yıllar önce 200 bin dolar masraf edip yaptırdığı Hamsu Köprüsü yanındaki Şelale Park'ın bakımsızlığını vurgulayarak Başkan Şahin'e sitemde bulunmuştu.

Bilecik Arena programına konuk olan Belediye Başkanı Semih Şahin, 1.Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arslan’a cevap niteliğinde bir konuşma yaptı.

"KAMU YARARINA NE YAPTILAR, HİÇBİR ŞEY, TAM BİR SIFIR"

Başkan Şahin'de hem Arslan'a, hem de Ticaret ve Sanayi Odası’nı adeta hedef tahtasına oturtarak, "öncelikle ben onlara sitem yapayım, benim geldiğim iki yıl oldu, nerede Bilecik Organize Sanayi Bölgesi, nerede Bilecik Ticaret Sanayi Odası, kamu yararına ne yaptılar, hiçbir şey, tam bir sıfır. Şahsi bazı şirket sahipleriyle ikili ilişkilerim dışında kurumsal olarak TSO'da, Bilecik Organize Sanayi'de bu şehri kirleten, bu şehre gürültü yapan, bu şehrin her şeyini sömüren kurumlar. Bu şehre hiçbir şey vermediler, iki yılda ben bir şey görmedim" dedi.

"SADECE VE SADECE BU ŞEHRİ SÖMÜRÜYORSUN"

Başkan Şahin, açıklamasının devamında, “Akıllı Durak yaptırmış sanki çok bir şey gibi söylüyor. Bir Bilecik nüfusu, bir Bilecik insanı kelle ile sayılmaz, bir işçi 6 bin lira olarak görülmez, bir işadamının burada olması ekonomik bir şey değildir. Bir işadamı gerçek bir işadamı ise sosyo ekonomik bakması lazım sosyal yön hiç yok adam başı 6 bin ucuzmuş, şuymuş buymuş. Bilecik'te sen işçiyi kelle sayısı olarak görüyorsun, sosyal anlamda bu şehre hiçbir katkın yok sadece ve sadece bu şehri sömürüyorsun ondan sonra kalkıp ahkam kesiyorsun yok öyle bir şey, böyle bir şeyi kabul etmiyorum.

Bir fabrikayı, bir kurumu temsil ediyorsan o şehrin yerel yönetimiyle iletişime girip, sosyo-ekonomik kalkınmasına da destekte bulunacak aksi olmaz. Bugün bütün büyük firmaların belirli bir bütçeleri sosyal hayat projeleri için kullanılır o yüzden hiç kusura bakmasın akıllı durakları nereye koyacağıma yaptıran karar veremez Belediye Başkanı karar verir, ihtiyaç nereyeyse oraya konulur. Şelale Parkı içinde yanlış kontratlar yapmışlar işletimi Kozabirlik'te Belediye’de bir hükmü yok, gitsin Kozabirlik'e sorsun şelalesini" dedi.

Editör: TE Bilişim