Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Başkan Vekili Yalçın Yağız,belediye yönetim kadrosu ile birlikte Osmaneli Hal Kompleksinde devam eden alt yapı,çevre düzenlemesi ve önümüzdeki hafta tamamlanması planlanan asfaltlama çalışmaları,Ocak ayında hizmete girecek yeni otogar çevre düzenlemesi ve aydınlatma çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Münür Şahin incelemeler sonrasında yaptığı açıklamada, “Osmaneli tarımı için çok değerli olan hal kompleksimiz çiftçimizin en büyük sorunu olan pazarlama için önemli kazanım oldu. Ticaret Bakanlığı onaylı Sebze-Meyve halimizde büyük marketlere alım yapan şirketler, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi,Kadın Girişimciler Kooperatifi,Belediye Şirketi ve Market alıcıları yer alıyor.Bu yıl karpuz,kavun,biber,ayva,tahıl başta olmak üzere birçok ürünün gerçek değerinde satışı hal kompleksimizde gerçekleşti.” dedi.

Başkan Münür Şahin,Başkan Vekili Yalçın Yağız,Belediye Yönetim kadrosu daha sonra BEBKA destekleri ile yapılmakta olan İş Geliştirme Merkezi,tarihi Lefke Çarşısı restorasyonu,Kadın ve Genç Girişimcilik Merkezi,BŞEÜ OMYO Aşçılık Okulu,Gençlik Merkezi,Tapu-Kadastro,Oteller gibi konak restorasyonlarını inceledi.

Geçirdiği Covid-19 nedeniyle uzun süre tedavi geçiren Belediye Başkanı Münür Şahin'in kısa sürede olsa sahalara dönmesi ilçede memnuniyet yarattı.Kısa zaman içerisinde görevinin başında olacak Başkan Şahin bu süreçte işleri mükemmel şekilde götüren Başkan Vekili Yalçın Yağız ve Belediye yöneticilerine,çalışanlarına ve meclis üyelerine teşekkür ederken, “Osmaneli Hedeflerine birlik ve beraberlik içinde ulaşmaya devam edecek.” dedi.

Editör: TE Bilişim