Belediye Başkanı Semih Şahin, ilimizin önde gelen başarısı ile isminden sıkça söz ettiren Özel Edebali Anaokulu’na ziyaret gerçekleştirdi.

Okulun sahipleri Saadet Güzel ve Özgür Güzel ile bir süre müdüriyet odasında sohbet eden Başkan Semih Şahin, daha sonra okulun içerisini gezdi.

Güzel çiftinin rehberliğinde; okulun sınıflarında, etkinlik alanlarında, oyun alanlarında, bahçesinde ve mutfağında incelemelerde bulunan Başkan Semih Şahin, okul hakkında detaylı bilgilendirmeler aldı.

Karşılıklı fikir alışverişin de yapıldığı incelemelerde Başkan Şahin, okul sahipleri Saadet Güzel ile Özgür Güzel’e başarılarının devamını diledi.

“Eğitim biçiminizi çok beğendim”

Okulu gezdikten sonra açıklama yapan Başkan Semih Şahin, Okul konusunda pozitif düşüncedeyim. Belediye olarak desteklerimizi sürdüreceğiz. Eğitim biçimleri de çok güzel.

İlimizde bu şekilde çocuklara son derece uzman kadrolarla eğitim veren Özel Edebali Anaokulu sahipleri Saadet Hanım ve Özgür beye de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum, çok güzel bir okul inşa etmişler.” görüşlerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim