31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine bağımsız olarak giren Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin seçim çalışmaları kapsamında Ağlan ve Beşevler Köylerini ziyaret etti.

Aday belirleme sürecinde en çok tartışılan ilçelerden birisi olan Osmaneli’nde adaylar seçimlere yönelik çalışmaları devam ettirirken, en çok kamuoyunda tartışılan isim olan Münür Şahin bağımsız olarak girdiği 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine yönelik köy gezilerine başladı.Gittiği yerlerde ilgi ile karşılanan Başkan Şahin’e birçok vatandaş destekleri sonuna kadar vereceklerini iletti.

“Tarıma büyük önem veriyoruz ve köylerimize her konuda destek oluyoruz”

Belediye başkanımız Münür Şahin seçim çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada;"Osmaneli Belediyesi olarak tarıma büyük önem veriyoruz. Beşevler Köyümüzde BEBKA destekleri ile kurduğumuz paketleme, ambalajlama, ayva lokumu, salça, meyve suyu, sebze-meyve kurutma tesisimiz ile bir taraftan tarıma destek olurken diğer taraftan da turizmde gerekli olan yöresel ürünlerin üretimini gerçekleştiriyoruz. Bitirmek üzere olduğumuz bölgemizin ilk bakanlık onaylı Hal Tesisimizi yakında çiftçimizin hizmetine sunuyoruz. Tarıma büyük önem veriyoruz ve köylerimize her konuda destek oluyoruz. Muhtarlarımızla uyum içinde çalışıyor ve taleplerini karşılıyoruz."dedi.

Editör: TE Bilişim