Aylardır yapım maliyeti konusunda muhalefetin gündemden düşürmediği Atatürk Parkı’na yönelik kendisine yapılan eleştirilere son noktayı koyan Belediye Başkanı Semih Şahin, açıklamalarında “bu konuda hiçbir eleştirinizi kabul etmiyorum” vurgusunu yaptı.

Bilecik Belediye Meclisi 2021 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Kültür Kongre Merkezi’nde Belediye Başkanı Semih Şahin Başkanlığında toplanan Belediye Meclisi’nde Atatürk Parkı gündeme yine damgasını vurdu. Atatürk Parkı’nın yapım maliyetine ilişkin muhalefet sıralarından kendisine yapılan eleştiriye yönelik açıklama yapan Başkan Şahin, Bilecik’in ilk defa tasarımlı bir sosyal alana kavuştuğunu belirtirken, en önemlisinin çocukların parka yoğun ilgi göstermesi olduğunun altını çizdi.

“Her şeyden önemlisi çocuklar”

“Atatürk Parkı’nda günde 100-150 çocuk annesiyle fotoğraf çektiriyor” diyen Başkan Şahin, “bu benim amacıma ulaştığımı gösterir, bu şehir ilk defa tasarımlı bir sosyal alana kavuştu. Rastgele olmayan, planlanmış gayet başarılı mimarlar, peyzaj memurları ile yapılmış çok klas bir parktır. Her şeyden önemlisi, çocuklar daha parkın yarısı açılmışken hepsi orada fotoğraf çekiniyor o yüzden bu konuda hiçbir eleştirinizi kabul etmiyorum, 4 değil 400 milyonda harcarım o çocukların coşkusunu görebilmek için o çocukların coşkusu her şeye değer. Cevabı orada fotoğraf çektiren çocuklar veriyor zaten bitti” dedi ve tartışmaya son noktayı koydu.

Editör: TE Bilişim