Belediye Başkanı Semih Şahin Bilecik halkının yaz aylarında nefes alabildiği açık mekanlardan biri olan çarşı merkezindeki Bilecik Belediyesi Sosyal Tesisleri Aile Çay Bahçesi’nin daha modern hale getirileceğini söyledi.

Radyo11 ve Bilecik fm ortak canlı yayınında Erhan Toka’nın sorularını yanıtlayan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Aile Çay Bahçesi olarak bilinen yeri tekrar düzenleyeceklerini belirtti.

 

“Çok modern bir yer haline getireceğiz”

Mevsim itibariyle tıklım tıklım dolu olan parkın kış aylarına doğru düzenlemeye gireceğini aktaran Başkan Şahin; “ Kışa doğru adı geçen yeri kültür sitesini de yıkarak çok modern bir yer haline getireceğiz” ifadelerinde bulundu.  

Bilecik merkezde insanların nefes alacakları tek yerin burası olduğunu belirten Şahin, Aile çay bahçesini Bilecik’e yakışır bir park haline getirecekleri proje çalışmalarının devam ettiğini aktardı.

 Şehrin Otopark Sorununa Çözüm

  Başkan Şahin, daha önce yapmış olduğu Bilecik Belediyesi Sosyal Tesisleri Aile Çay Bahçesi hakkındaki açıklamalarında Kültür Sitesini’nin kaldırılacağını söylemiş ve alanın tamamen dinlenme tesisi olarak kullanıma açılacağını belirtmişti.  Diğer yandan Başkan Şahin, yeni yapılacak çalışma ile alanın alt katını otopark olarak düzenleyerek şehrin otopark sorununa da çözüm bulunacağını ifade ederken  alandaki bulunan mevcut ağaçlara dokunulmayacağını da vurgulamıştı.

Editör: TE Bilişim