31 Mart seçimlerinde AK Parti’den aday gösterilmeyen mevcut Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, başka bir partiden veya bağımsız olarak yola devam edip etmeyeceği konusundaki tartışmalara sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile son verdi.

Kalp rahatsızlığı sonrası vefat eden İtfaiye memuru Nuri Çolak’ın cenaze merasimi sonrası açıklama yapan Şahin,”Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan yolunda verilecek yeni görevlerde Osmaneli'ye, Bilecik'e hizmet vermeye devam etmek en doğrusu”diyerek tekrar aday olmayacağını belirtti.

Şahin, şu ifadelere yer verdi:

“2014 Seçimlerinde tanıştığımız Nuri Çolak kardeşimiz birlikte çalıştığımız dönemde Osmaneli Belediyesine iş ayırımı yapmaksızın büyük katkılar sağladı. Nuri kardeşimiz özellikle inşaat grubumuzla çok güzel hizmetlerde bulundu. Prof. Dr. Yunus Söylet tesislerimizin inşasında arkadaşları ile birlikte rol aldı ve tesislerin bugüne gelmesinde çok büyük rol oynadı.

Kalp rahatsızlığı sonrası İtfaiyeci olarak görevlendirdiğimiz değerli kardeşimiz burada da katkılar sağlamaya devam etti. Restorasyon çalışmalarında da büyük emeği olan kardeşimiz bugün bizlerden ayrıldı. Üzüntümüz çok. Cenazesinde oluşan kalabalık onun güzel kişiliğinin bir sonucuydu.

Şahsım açısından da ayrı bir yere sahip Nuri Çolak kardeşim, Allah Rahmet eylesin, mekanın cennet olsun, kabir hayatın cennetten bir mekan olsun. Allah kederli ailene sabırlar versin. Seni çok seviyoruz kardeşim ve çok özleyeceğiz.

31 Mart yerel seçimlerine giderken önce Muhtar Ünal Özet kardeşimizi, bugünde Nuri Çolak kardeşimizi beyin kanaması sonucu kaybettik. Allah rahmet eylesin. Çok güzel hizmetlerle dönemimizi tamamlamak üzereyiz. Osmaneli de herşey güzel giderken adaylık sonrası oluşan gerilim beni çok üzmektedir. Kardeşlik, birlik ve beraberlik içinde örnek projeleri gerçekleştiren ilçeyiz. Çok bereketli gecen bu dönemi 31 Mart tarihinde tamamlayarak her zaman halkımızın gönlünde kalmak, iz bırakmak ve hoş bir seda ile anılmak en büyük dileğim.

Şu yaşadığımız iki ölüm olayı ve kaybettiğimiz iki güzel insanı düşündükçe 31 Marttı sabırsızlıkla bekliyorum. Osmaneli'nin bir değeri olarak kalmak ve üç dönemdir devam eden yükselişi yeni seçilecek kardeşlerimizle sürdürmek ve onlara her türlü desteği vermek çok daha güzel bir davranış olacak. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan yolunda verilecek yeni görevlerde Osmaneli'ye, Bilecik'e hizmet vermeye devam etmek en doğrusu.

Artık Osmaneli'de her şey normalleşmeli, birbirimizi sevgiyle, saygıya kucaklamalıyız. Dün hep birlikte yürüyen kardeşlerimizin ,bugünde birlik ve beraberlik içinde Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan yolunda 2023,2053,2071 hedeflerine yürüdüğünü görmek en büyük dileğimdir. Artık normalleşelim, küskünlükleri, kırgınlıkları unutalım ve bütünleşelim. 20 yaşında kıymetlimi, evladımı kaybetmiş bir abiniz, kardeşiniz olarak artık gerilim istemiyorum.

Ben artık rüyalarıma giren ve yeter diyen rahmetli oğlum Oktay Şahin'i dinliyorum, onun hatırına, toplumda yeni acılar istemiyorum. Sanırım Osmaneli'ye hizmet yolunda partimin, liderimin ve Osmaneli halkının verdiği yetkiyi sizlere hizmet için onurlu ve gururlu bir şekilde tamamladım.

Sizlerden isteğim beni anlamanız ve hizmetlerim için başta oğlum olmak üzere tüm ölmüşlerimiz için dua etmeniz. Ben her zaman yine sizlerleyim ve projelerin tamamlanması için her zaman yardımcı olacağım. Size söz veriyorum, kendim devam ediyor gibi projelerin takibinde olacağım. Kalın sağlıcakla, Allah'a emanet olun. Verdiğiniz destekler için Allah sizlerden razı olsun.”

Editör: TE Bilişim