Atatürkçü Düşünce Derneği Bozüyük Şubesi tarafından Uğur Mumcu ve Ali Gaffar Okkan başta olmak üzere tüm Devrim ve Demokrasi Şehitlerini anmak için program düzenlendi.


Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen anma törenine Bozüyük Belediyesi Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık, Ali Şahinoğlu, Bozüyük Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Özen Aksa Sevgili, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Programda konuşan Bozüyük ADD Başkanı Özen Aksa Sevgili; “Yine bir 25 Ocak günü; Karanlığa geçit vermemek adına mücadele eden bu halka gerçekleri haykırırken, susturulmak için katledilen aydınlarımız için buradayız. Atatürk İlkeleri ve devrimlerinin yanı sıra, bu mücadeleye gönül vermiş, canını vermiş bilim insanı, gazeteci, yazar, şairlerimizin bilgi ve düşünceleri bizlere hala ışık tutmaktadır ve tutacaktır.


Bizlere sonsuz bir mücadele geleneği bırakan, cumhuriyeti korumak, adalet ve demokrasiyi yaşatmak için uğruna canını veren o güzel insanları bir kez daha saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.” dedi.


Program konuşmaların ardından ADD üyeleri tarafından okunan şiirler ile devam ederken, program sonunda katılım gösteren herkese teşekkür edildi. Gazeteci Yazar Uğur Mumcu ve Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın hain saldırılarda katledilmesinin ardından tüm yurtta olduğu gibi Bozüyük'te de unutulmaz bir anma törenine imza atıldı.

Editör: TE Bilişim