“Her zaman söylediğimiz gibi bizler için alın teri ve emek, en yüce değerdir” diyen Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü’ne ilişkin mesaj yayımladı.

Başkan Özden mesajında,
“Her zaman emek ve emekçinin yanında yer almanın, hakkın sahibine verilmesi yönünde düşünceyle hareket ederek, ilçemizde hizmet üretmenin gayreti içerisindeyiz. Her zaman söylediğimiz gibi bizler için alın teri ve emek, en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz.
Ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu süreçte; Koronavirüs salgınından dolayı sahada görev alarak, gece gündüz demeden büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdüren Yenipazar Belediyesi'nin fedakar personeli, Yenipazar halkımızı salgından korumak ve ihtiyaçlarını karşılamak için çok büyük bir mücadele içindedir.
Ülkemizin kalkınmasında tüm emekçilerin alın teri ve emeği bulunmaktadır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününün, ülkemizde birlik ve beraberliği artırarak, huzur içinde geçmesini diliyorum. Bu vesileyle başta Belediye çalışanlarımız olmak üzere tüm işçi kardeşlerimin, Emek ve Dayanışma Gününü kutlarım.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim