Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, göreve geldiği 2014 yılından beri kapısı olmayan makam odasında hizmet ediyor.Makam odasını  kapısını söktürüp attıran başkan Özden'in odasına kapı çalmadan vatandaşlar girebiliyor.

“BU MAKAMLAR BİZE HALKIN EMANETİ”

Yenipazar halkı tarafından oldukça sevilen ve çalışmaları ile göz dolduran Belediye Başkanı İlhan Özden, 2014 seçimleri ile göreve gelmesinin ardından, vatandaşların kendisiyle daha rahat görüşebilmesi için belediye binasındaki makam odasının kapısını kaldırdı.

Vatandaş ile arasında hiçbir engelin olmadığını bu yöntem ile gösteren Başkan Özden, “ Bu makamlar, bize halkın kendilerine hizmet etmek için vermiş oldukları bir emanet. Bu oda, vatandaşın. Bizim onları bir sınır dışında bırakmak gibi bir düşüncemiz olamaz." dedi.

“KAPIM HERKESE AÇIK”

Samimi duruşu ve mütevazi kişiliği  ile halkın gönlünü kazanan Başkan Özden;

“Biz bu makamlarda  bölgemizdeki sorunları çözüyoruz; gerekirse yollar, köprüler yapıyoruz ama bizim için en önemlisi vatandaşımızla gönül köprüsü kurmak. O köprü yıkıldığı zaman bizim ne koltuğumuzun ne de kapımızın önemi kalıyor. Bu yüzden bana ulaşmak isteyen herkese tam anlamıyla kapım açık. Bir derdi olup bizden yardım isteyenin de yalnızca bir bardak çay ve muhabbet için gelenin de başımızın üzerinde yeri var.” ifadelerine yer verdi.

VATANDAŞTAN BAŞKANA TEBRİK

Başkan Özden’e ulaşmak için gelip makam kapısının olmadığını gören vatandaşlar da ilk olarak büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Kapalı kapılar ardında saatlerce bekletmeyi vatandaşa razı görmeyen bir hizmet anlayışı için Başkan Özden’i tebrik eden vatandaşlar;  vatandaşa değer veren, halkın içinden bir Belediye Başkanı’na sahip olmaktan son derece memnun olduklarını kaydetti.

Editör: TE Bilişim