Cafer Elmas
AK Parti’de 2015 Genel Seçimleri öncesi aday adaylığı patlaması yaşanırken, Bilecik’in yakından tanıdığı birçok sima adaylık için girişimlerde bulundu. Bilecik’te 9 yıl görev yapan Gezgin de Kütahya’dan Milletvekili aday adayı olarak, bu isimler arasında yer aldı.

Bilecik’teki görev süresi içerisinde birçok kesimin tepkisini çeken  Gezgin, Belediye Başkanlığı aday adaylığı döneminde, yandaş televizyon ekranlarında Bilecik’teki tüm projeleri sahiplenmiş, bu tavrı kamuoyunda şaşkınlık yaratmıştı.

Milletvekili aday adaylığı sürecinde nasıl bir strateji izleyeceği merak edilen Gezgin, konuyla ilgili yayınladığı mesajda şunları aktardı:

“7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimler Türkiye açısından son derece stratejik ve kritik bir önem arz etmektedir.
Partimizin ortaya koyduğu 2023 vizyonunun hedeflerine ulaşması yolunda var gücümüzle katkı sağlamak için 18 Şubat 2015 tarihinde Ak Parti Kütahya Milletvekili aday adaylığına başvurmuş bulunmaktayız.
Amacımız Kütahya’nın yeniden Anadolu beylerbeyliği olarak bölgede söz sahibi olmasıdır. Bu yolda ekip çalışması büyük önem taşımakta ve Kütahya olarak bir bütün olarak hareket etmemiz gerekmektedir.
25. Dönem milletvekillerinde aranacak olan en büyük özelliklerden cesaret, feraset, sadakat ve liyakata sahip olduğumuzu düşünüyoruz.
Allah bu yolda bize milletimizin hizmetkârlığını nasip ederse en büyük amacımız Ankara’yı Kütahya’ya, Kütahya’yı Ankara’ya en doğru şekilde anlatabilmek olacaktır.
Allah’tan, çıktığımız bu yolda ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diler, Kütahya için en hayırlı adayların seçilmesini temenni ederiz
Tüm aday adayı arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar dileriz.”

 

Editör: TE Bilişim