Vezirhan Belediyesi, orman yangınlarından etkilenen vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı.

Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, yaptığı açıklamada, yangında mağdur olan vatandaşlar için Vezirhan Belediyesi tarafından yardım seferberliği başlattıklarını belirterek, kampanya çerçevesinde toplanacak yardım malzemelerinin yangın bölgelerindeki afetzedelere gönderileceğini söyledi.

Başlatılan kampanyaya şahsı adına 10 bin lira bağışta bulunduğunu aktaran Başkan Ocak, tüm vatandaşları yardım eli uzatmaya davet ederek şu ifadelere yer verdi:

“Malumunuz üzere ülkemiz felaketlerle boğuşuyor. Bu vesileyle Vezirhan halkı olarak bizde orada zarar gören afetzedelere yardım etmek üzere bir kampanya başlattık. Oradaki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı yapmak istiyoruz.

Bu sebeple şehrimizde 3 markete bağışlarınızı bekliyoruz. Belediyemizden görevli bir hanımefendiyi görevlendirdik yardımlarınızı bekliyoruz. Vezirhan belediyesi olarak afet bölgesindeki kardeşlerimize elimizden ne geliyorsa onları yapmak istiyoruz.”

“10 BİN LİRA BAĞIŞLIYORUM”

Sizleri de bir yardım eli uzatmaya davet ediyorum. Bu kampanyaya da 10 bin lira bağışta şahsım adıma ben bağışlıyorum. Sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Editör: TE Bilişim