Mahalli İdareler seçimlerine bağımsız olarak giren Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, kendi köyü olan Hisarcık-Beşevler’de coşkulu kalabalık tarafından meşaleler ile karşılanırken, duygu dolu anlar yaşadı.

‘Halk ne derse o olacak’ diyerek 31 Mart yerel seçimlerine bağımsız olarak girme kararı alan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, dur durak bilmeden seçim çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Osmaneli mahallelerinde vatandaşlar ile biraraya gelen aday Münür Şahin, son ziyaretlerinden birisini Hisarcık-Beşevler Köyü’ne gerçekleştirdi.

"Mezara 5 kişi ile de gitmek var, 5.000 kişi ile de gitmek var"

Kendi Köyü Hisarcık Beşevler’de coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Başkan Münür Şahin’e sık sık, “aday değişir, Başkan değişmez" sloganları ile destek gösterisin de bulunuldu.

Başkan Münür Şahin, kendisine olan yoğun destek karşısında duygu dolu anlar yaşarken, “5 yılda Osmaneli ve köylerinde tarih yazdık, çok büyük hizmetleri birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki 5 yılda Osmaneli ve köylerini büyüteceğiz, yükselişe geçeceğiz. Bu gece bizi coşkuyla karşılayan, sahip çıkan çok değerli gençlerimize, köylülerimize çok teşekkür ediyorum, sonuçta "mezara 5 kişi ile de gitmek var, 5.000 kişi ile de gitmek var, Allah milletin sevgisini daim kılacak hizmetleri yapmayı nasip etsin" ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim