Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, önceki dönem Milletvekili ve şuan Sağlık Bakan Yardımcısı olan Halil Eldemir, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in Danışmanı Saffet Morgül’ü ziyaret etti.

Adeta Ankara çıkarması yapan ve Osmaneli için seferber olan Başkan Şahin, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i ziyaretinde döneminde Osmaneli'ye sağladığı yatırımlar, destekler için teşekkür ederek, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın oluru ve Bakanlarımızın katkılarıyla Osmaneli Cumhuriyet dönemlerinin tümünün üzerinde kamu yatırımını Dr. Fahrettin Poyraz ve Halil Eldemir döneminde gördü.

       Osmaneli İlçe Stadı, Emniyet Binası, Jandarma Karakol Binası, Balaban İlkokulu, Anadolu Mesleki Teknik Lisesi, Şehit Osman Er İmam Hatip Orta Okulu, Halk Eğitim Binası, Kız Öğrenci Yurdu, Anadolu Lisesi’nin Güçlendirilmesi, Toplum Sağlığı Merkezi, Şehir İçi 4,5 Km bölünmüş yol, Soğucakpınar Göleti, Osmaneli-Bursa YHT Hattı,Paşa'lar Barajı vb birçok yatırımın ilçemize gelmesinin mimarı Dr. Fahrettin Poyraz, Halil Eldemir, Prof. Dr. Nabi Avcı ve tabiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. İnşallah bu dönemde de Milletvekilimiz Selim Yağcı ile Osmaneli yeni yatırımlar alacak. Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir ve danışmanı Selçuk kardeşime ilgileri ve destekleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Diğer yandan, Bilecik’te daha önceki yıllarda üç dönem AK Parti’den Milletvekilliği yapan ve şuan Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü olan Dr. Fahrettin Poyraz'ı makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Münür Şahin, “Osmaneli için AK Parti Milletvekilliği döneminde birçok yatırımı gerçekleştiren ve çocukluğu Osmaneli’de geçen aynı zamanda hemşerimiz Dr. Fahrettin Poyraz'ın ilçemize destekleri artarak devam ediyor.

Tarımda Bilecik ilinin Antalya'sı olan Osmaneli'de BEBKA destekleri ile kurduğumuz tesislerde üretmekte olduğumuz salça, ayva lokumu, sebze-meyva kurusu, meyva suyu, turşu vb tarımsal ürünlerin üretiminde kaliteyi ve sürekliliği sağladık. Pazarlama ve satış konusunda büyük yol katlettik. Tarım Kredi Kooperatifleri ile satış ve pazar payımızı dahada arttıracağız.

Hal Müdürümüz Abdullah Tetik ile birlikte Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Davut Arpa, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürü Mücahit Alkan, Tarım Kredi Birlikleri Tarım Ürünleri A.Ş. Genel Müdürü Hasan Hüseyin Demiröz ile Osmaneli için yapılabilecek işbirliklerini görüştük, ilgileri ve ilçemize hizmetleri, katkıları için çok teşekkür ediyoruz"dedi.

       Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na da teşekkür ziyareti gerçekleştiren Münür Şahin, Bakan Fatih Dönmez’in Danışmanı Saffet Morgül’ü ziyaret ederek, “Osmaneli’de doğalgazın bitirilmesi, Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerimize elektrik enerji hatlarının götürülmesi ve verilmesi, Belediyemizce talep edilen trafo değişiklikleri, enerji hatlarının yeraltına alınması, şehir içi bölünmüş yolunun aydınlatma yatırımları vb hizmetleri için Bakanımız, değerimiz Fatih Dönmez'e teşekkürlerimizi Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Danışmanı Saffet Morgül'e ilettik.

Ankara'da çok önemli ziyaretlerde bulunduk. Milletvekilimiz Selim Yağcı'nın Bilecik'te olması sebebiyle kendisini önümüzdeki hafta ziyaret ederek ilçemizle ilgili konu ve yatırımlar hakkında bilgilendireceğiz. Sayın vekilimizin her zaman olduğu gibi Osmaneli projelerimize destek olacağını biliyoruz, zaten vekilimizde her konuşmasında ilçemize değer veriyor. Milletvekilliği seçimlerinde Osmaneli halkı Milletvekilimiz Selim Yağcı'ya ilçemize büyük katkı sağlayacağı için destek oldu, bizlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milletvekilimiz için gezmedik köy bırakmadık.

Milletvekilimiz Selim Yağcı dolu felaketinde zararların giderilmesinde çiftçimize büyük destek oldu, Hal tesislerimize destek olarak çiftçilerimize sahip çıktı, Lefke Cup U 15 Turnuvası'nı onurlandırdı, elektrik yatırımları konusunda ilçemize destek oldu, Milletvekili Selim Yağcı'ya teşekkür ediyor, yeni projelerimize de destek olacağını biliyoruz. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez'e tekrar çok teşekkür ediyoruz"dedi.

Editör: TE Bilişim