Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, tüm dünyayı tehdit eden Türkiye'de artık sınırlı da olsa hissedilmeye başlanan Koronovirüs salgını nedeniyle belediyede acil durum ilan etti.

Son günlerde Türkiye’de kendini göstermeye başlayan hastalıktan ölenler ve risklerin artmasıyla hükümetimizin getirdiği yasal düzenlemelere anında adapte olabilmek ve diğer kamu kurumlarıyla birlikte süratle bu önlemleri uygulamaya sokmak için Osmaneli Belediyesince 24 saat hizmet verecek kriz masası oluşturdu.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,oluşturulan kriz masasına ilişkin yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Tüm çalışanlarımızla salgına karşı mücadeleye veriyoruz”

 

“Osmaneli Belediyesi tüm önceliğini Koronovirüs salgınını önleme faaliyetlerine verecek. Halkımızın diğer konulardaki istekleri ertelenerek, tüm çalışanlarımızla salgına karşı mücadeleye veriyoruz. Osmaneli Belediyesi 24 saat hizmet verecek kriz masası ile her önlemi ve hükümetimizin talimatları doğrultusunda Koronavirüs’e karşı acilen alıyoruz ve almaya devam edeceğiz.

“Kriz Masası köylerimizin de hizmetinde olacak”

Osmaneli Belediyesi, koronovirüs salgını hükümetimizce bitti denilinceye kadar 24 saat açık olacak. Bizzat Başkan Münür Şahin yönetiminde hizmet verecek. Kriz Masası köylerimizin de hizmetinde olacak. Dünyada özellikle son dönemde Avrupa ülkelerinde başta İtalya ve İngiltere olmak üzere tedbir almada gecikmenin bedelini içler acısı bir bilançoyla ödüyor.

“Türkiye inşallah bu salgını en az hasarla atlatacak”

Sağlık Bakanlığımızın aldığı erken önlemlere diğer bakanlıklarımızın büyük destekleri ve Cumhurbaşkanımızın süreci bizzat kendinin yönetmesiyle, Türkiye inşallah bu salgını en az hasarla atlatacak.Ancak işin hafife alınması durumunda yaşanacak felaketi özellikle İtalya da görüyoruz.65 yaş üzerini direk büyük oranda tehdit ve yok eden bu acımasız virüse karşı çok dikkatli olmalı ve harfiyen kurallara,yasaklara uymalıyız.

“24 saat hizmetinizdeyiz

Osmaneli Belediyesi olarak birinci önceliğimiz Koronavirüs salgınına karşı mücadeledir. 24 saat Kriz Masamızla ve tüm personelimizle Osmaneli Halkının ve köylerinin hizmetindeyiz. Allah dualarımızı kabul eder ve inşallah en kısa zamanda bu illetten kurtuluruz.”

Diğer yandan Başkan Münür Şahin, Osmaneli halkına kendi sesi ile 65 yaş üstü vatandaşların dışarı çıkmaması yönünde anons yaparak uyarı da bulundu.

Editör: TE Bilişim