Osmaneli Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşirken gündeme alınan 3 madde görüşülerek karara bağlandı.

Belediye Meclisi’nin açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Münür Şahin, “Osmaneli Belediyesi olarak hedeflediğimiz projeleri pandemi tedbirlerine rağmen hız kesmeden devam ettiriyoruz. Osmaneli Belediyesi her açından örnek alınan belediyedir. Varlıklarının toplamını 100 Milyon TL’ye çıkaran belediyemiz borçlanmadan öz kaynaklarını kullanarak yatırımlarını sürdürüyor.

Pandemi döneminde de en fazla yatırım yapan belediyeyiz. Yaşam kalitemizi en yükseğe çekecek çalışmaları yaparken, turizmde Türkiye'de önemli bir merkez haline geliyoruz. Tarımda yaptığımız yatırımlarla çiftçimizin yanında yer alıyoruz. Köylerimize her alanda destek oluyoruz. Sanayileşmede büyük yol aldık ve yeni yatırımlara destek olmaya devam ediyoruz.Osmaneli-Bursa-Bandırma YHT hattı ile ilçemiz lojistik merkezi oluyor. “dedi.

Başkan Münür Şahin açılış konulması sonrası gündemdeki 3 maddenin görüşmesine geçildi.

Gündemin ilk maddesinde Kesin Hesabın görüşülmesi ve onaylanması hususu oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 2.maddesinde ise İtfaiye’nin bulunduğu alanın satın alınması için encümene ve başkana yetki verilmesi hususu yine oybirliği ile kabul edildi.

İsrail’in Filistin’e yapmış olduğu hain saldırılara yönelik gündeme alınan maddeye göre "Terör devleti İsrail'in Kudüs'te ve diğer illerde Filistinlilere ve Müslümanlara yaptığı zulüm ve katliamın şiddetle kınanması ve İsrail’in lanetlenmesi,terör devleti İsrail'in Kudüs'te ve diğer illerde Filistinlilere ve Müslümanlara yaptığı zulüm ve katliamın şiddetle kınanması ve İsrail’in lanetlenmesi." tüm siyasi parti meclis üyelerinin oybirliği ile kabul edildi.

Başkan Münür Şahin yaptığı kapanış konuşmasında birlik ve beraberlik içinde hareket eden tüm meclis üyelerine ve siyasi partilere teşekkür ederken, “Osmaneli yükselen ve büyüyen değerdir.En büyük gücümüz birlik ve beraberliğimiz olacaktır.” dedi.

Editör: TE Bilişim