Osmaneli Belediyesi şirket çalışanları ile Toplu İş Sözleşmesine imza atarken, Belediye Başkanı Münür Şahin, “Osmaneli Belediyemizin en değerli kaynağı,"insan kaynağımızdır" ifadelerine yer verdi.

Belediye-İş ile imzalanan Toplu İş Sözleşmesine ilişkin açıklamada bulunan Başkan Münür Şahin, “Osmaneli Belediyemiz hizmetlerini sürekli arttırırken çalışanlarına da büyük değer veriyor.Belediyecilik gece gündüz demeden,bayramda,tatil gününde kısaca her an halka hizmet veren faaliyetleri içeriyor.İyi günde,kötü günde Belediye çalışanlarımız her zaman halkımızın yanında.

Osmaneli sürekli yatırımları, tesisleri, yöresel ürün üretme merkezleri, otelleri, spor tesisleri, parkları, spor tesisleri, iş makineleri, sağlık ve cenaze hizmetleri,mezbaha tesisi,arıtma tesisi,hayvan barınağı,hal binası gibi birçok tesisiyle hakkımıza hizmet veriyor.Düğün salonları,restorasyonlar,yol ve parke,kanalizasyon,su,elektrik,ahşap atölyesi gibi tüm tesislerimizde çalışan ve bu ekiplere teknik,mali hizmetlerle destek olan mimar,mühendis,mali işler,insan kaynakları,hekim,tekniker gibi değerli kardeşlerimizle 24 saat halkın hizmetindeyiz.İdari izin kullanmayıp halka 24 saat hizmeti sağlığına tercih eden bir ekibiz.

Osmaneli Belediyemizin en değerli kaynağı,"insan kaynağımızdır".İnsan kaynağımız halkımıza hizmet için çalışırken onların haklarını da korumak zorundayız.2014’den bu yana bizimle aynı yolda yürüyen ve Osmaneli'ye hizmet aşkı ile gecesini gündüzüne katan çalışanlarımızla bugün toplu iş sözleşmesi imzaladık. Onların çalışmaları parayla ölçülemez ama bizlere düşen onları ve ailelerini korumak ve hizmetlerinin devamını sağlamak. Bu düşünce ile yeni TİS çalışanlarımız için hayırlı olsun.” dedi.

Editör: TE Bilişim